پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
استارتآپ حامیباش موفق به جذب سرمایه از پلنت شد
حامیباش یک پلتفرم جذب حمایت مالی است که به رشد و توسعه فعالیت ارزشآفرینان و فریلنسرها کمک میکند.
حامیباش یک پلتفرم جذب حمایت مالی (Donation) است. افرادی که ارزشی ایجاد میکنند و مخاطبان خود را دارند، میتوانند با استفاده از پلتفرم حامیباش حمایت مخاطبان را جذب کرده و کار خود را توسعه دهند.
افراد ارزشآفرین ازجمله تولیدکنندگان محتوای ویدیویی آموزشی، پادکست و… میتوانند با ایجاد یک حساب کاربری در پلتفرم حامی باش و معرفی خود بهصورت رایگان، به بستری برای جذب حمایت مالی از مخاطبان دسترسی داشته باشند. حتی مخاطبانی که در کشورهای خارجی حضور دارند میتوانند از طریق درگاه ارزی یا بیتکوین، از ارزشآفرینان مورد علاقه خود حمایت کنند.
پدرام موسوی، مسئول اجرایی حامیباش درباره دستاوردهای این استارتآپ در مدت فعالیت خود میگوید: «تاکنون حدود ۲ هزار ارزشآفرین از طریق پلتفرم حامیباش، از حدود ۱۲ هزار نفر، حمایت مالی دریافت کردهاند. مجموع حمایتهای ارزی و ریالی جمعآوری شده در این پلتفرم تاکنون حدود یک میلیارد تومان است.»
ایده این استارتآپ از سال ۹۶ در ذهن شایان داودی و پدرام موسوی شکل گرفت و در نهایت سال ۹۷ سایت حامیباش شروع به فعالیت کرد. بنیانگذاران این تیم از ابتدا با سرمایه شخصی، فعالیت خود را آغاز کردند و در سال ۹۸ وارد شتابدهنده تریگآپ شدند.
در حال حاضر نیز این تیم موفق به جذب سرمایه از شبکه نوآفرینی پلنت شده است. پلنت یک زیرساخت ارائه خدمات نوآوری در صنعت بیمه و مالی است که بیشتر روی سرمایهگذاری در استارتآپهای حوزه بیمه تمرکز دارد.
ایمان جلیلی، مدیرارتباطات پلنت درباره دلیل سرمایهگذاری این مجموعه روی استارتاپ حامیباش میگوید: «پلنت به دو دلیل گاهیاوقات به سمت سرمایهگذاری در استارتآپهای حوزه مالی میرود. یک اینکه در حال حاضر تعداد استارتآپهای خوب، فعال و جذاب در حوزه بیمه که بتوان روی آنها سرمایهگذاری کرد کم است. دوم اینکه گاهیاوقات استارتآپهای خوبی از حوزه مالی پیدا میشوند که هم پتانسیل بسیار خوبی برای آینده دارند و هم میتوانند در کنار صنعت بیمه، ارزشافزوده ایجاد کنند. استارتآپ حامیباش هر دو این ویژگیها را داشت.»
او در ادامه صحبتهای خود توضیح داد: «اعضای تیم حامیباش و مسیری که تاکنون طی کرده بودند، برای پلنت جذاب بود. بازاری که این تیم هدف قرار داده، آینده خوبی دارد و میتوان بر پایه این بازار، یک سری محصولات یا سرویسهای بیمهای توسعه داد.»
مدیر ارتباطات پلنت درباره آینده این استارتآپ میگوید: «سرعت رشد فریلنسرها و پلتفرمهایی مانند یوتیوب و آپارات یا پلتفرمهای انتشار پادکست، نشان میدهد که این بازار بهصورت تصاعدی در حال رشد است. تاکنون نیز درگاهی در ایران برای خدماترسانی به فریلنسرها وجود نداشته و اولین بودن حامیباش در این حوزه، به این استارتآپ کمک میکند که تبدیل به میزبانی برای این مدل کسبوکارها شود. برای ما مهم بود که در کنار چنین حرکتی باشیم، زیرا به نظر میرسد که بازار آینده رشد خیلی خوبی خواهد داشت.»
جلیلی درباره پول هوشمند پلنت برای این استارتآپ توضیح میدهد: «حضور حامیباش در فضای مرکز نوآفرینی پلنت و در فضای کارخانه نوآوری آزادی که مرکز رفتوآمد فریلنسرهای زیادی است، کمک زیادی به رشد این استارتآپ میکند. شبکه ارتباطات پلنت چه در بازار بیمه و چه از نظر تأمین منابع انسانی نیز برای این استارتآپ مفید خواهد بود. تیمهای مستقر در پلنت نیز میتوانند در کنار حامی باش قرار بگیرند و به این استارتآپ کمک کنند تا لاینهای جدیدی در استارتآپ خود داشته باشد یا با صرف هزینه کمتری منابع انسانی مورد نیاز خود را تأمین کند.»