پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
۱۵ اسفندماه؛ آخرین فرصت ثبتنام شرکتها و سازمانها در پنجمین ارزیابی ملی تحول دیجیتال
کنفرانس بینالمللی و پنجمین دوره جایزه ملی تحول دیجیتال توسط دانشگاه تهران برگزار میشود.
به گزارش راه پرداخت، مهدی شامی زنجانی، دبیر این رویداد گفت: «رویداد ارزیابی ملی تحول دیجیتال، رویداد مهم و حرفهای تحول دیجیتال در کشور است که باهدف ممیزی، ارائه بازخورد و درنهایت معرفی سازمانهای پیشرو در تحول دیجیتال طراحیشده است. یکی از اهداف عمده این ارزیابی، ایجاد زمینهای مناسب برای تبادل تجارب موفق بین سازمانها، رهبران و متخصصین این سازمانها است. در چهار دوره پیشین این رویداد، بیش از ۵۰ سازمان ایرانی ارزیابی شدهاند و از برگزیدگان آخرین دوره آن نیز، ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ تقدیر بهعمل آمده است.»
او در ادامه همچنین گفت: «نتایج پنجمین ارزیابی ملی تحول دیجیتال، ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۰ اعلام خواهد شد.»
شامی زنجانی افزود: «دامنه شرکتکنندگان این جایزه، صنایعی همچون بانکداری و بیمه، فناوری اطلاعات، تلکام، تولیدی، خردهفروشی، نفت، گاز و پتروشیمی، آموزشی، سلامت، بهداشت و درمان، حملونقل، پست و سازمانهای بخش عمومی و دولتی هستند که دیجیتالی متولد نشدهاند؛ اما با بهرهگیری از فناوریهای دیجیتالی به دنبال دستیابی به سطوح بالاتر عملکرد، بهرهوری، تجربه جذاب مشتری و درنهایت سودآوری دستپیدا کرده است.»
ازجمله محورهای تخصصی این رویداد میتوان به سه محور اصلی «زبدگی دیجیتال»، «نوآوری دیجیتال» و «رهبران دیجیتال» و همچنین یک محور ویژه تحت عنوان «مدیریت کار در عصر کرونا» اشاره کرد.
در حوزه زبدگی دیجیتال، بلوغ دیجیتال سازمان شرکتکننده ارزیابی خواهد شد. زبدگی دیجیتال، میزان مطلوبی از بلوغ دیجیتالی است که در آن، سازمان با محوریت فناوریهای دیجیتال، به سطح قابل توجهی از عملکرد، بهرهوری، تجربه جذاب مشتری و درنهایت سودآوری دست یافته است. در بخش نوآوری دیجیتال، ابتکار و پروژه دیجیتالی کاندیدا شده از سوی سازمان شرکتکننده در ارزیابی، از منظر نوآوری ارزیابی خواهد شد. نوآوری کاندیدا شده باید تجاریسازی شده باشد. همچنین، در حوزه رهبران دیجیتال، مدیر ارشد کاندیدا شده از سوی سازمان شرکتکننده ارزیابی خواهد شد. مدیر کاندیدا شده باید نقش برجستهای در فرایند تحول دیجیتال و رشد مبتنی بر فناوری اطلاعات سازمان خود ایفا کرده باشد.
شامی زنجانی در ادامه افزود: «این روزها شیوع ویروس کرونا تقریباً تمامی جنبههای زندگی را تحت تأثیر قرار داده است و کسبوکارها و سازمانها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. بسیاری از سازمانها در سالی که گذشت به سمت استفاده بیش ازپیش از فناوریهای دیجیتال روی آوردند تا از این طریق هزینههای ناشی از این بحران را کاهش دهند و ابتکارات جدیدی همچون سیستمهای کار دیجیتال و دورکاری را برای مدیریت بهتر امور بکار گیرند. بهزعم بسیاری از محققان و فعالان صنعت، شیوع ویروس کرونا شتاب دیجیتالی شدن سازمانها را بیشتر کرد و اهمیت این موضوع را بیش از پیش به مدیران گوشزد کرد.»
با توجه به اهمیت این موضوع، «مدیریت کار در عصر کرونا» بهعنوان محور ویژه در پنجمین ارزیابی ملی تحول دیجیتال در نظر گرفته شده است. بدین ترتیب هریک از سازمانهای حاضر در ارزیابی، امکان شرکت در این محور ویژه را نیز خواهند داشت و طی آن میتوانند بسته ابتکارات خود برای مدیریت کار در ایام کرونا (شامل فرایندها، سازوکارها، فناوریها و اقدامات فرهنگی) را کاندید کنند تا توسط تیم ارزیابی، مورد ممیزی قرار گیرد. از برگزیدگان این بخش نیز در اختتامیه پنجمین رویداد تقدیر به عمل خواهد آمد.
لازم به ذکر است سازمانها و شرکتها تا ۱۵ اسفندماه سال ۱۳۹۹ فرصت دارند تا از طریق وبسایت www.dtconf.ir در این ارزیابی ملی ثبتنام کنند.