خدمت ویژه به نابینایان در دو شعبه جدید بانک ملی ایران

خدمت ویژه به نابینایان در دو شعبه جدید بانک ملی ایران

شعب «خیابان بهار» و «نوبهار» بانک ملی ایران برای ارائه خدمت ویژه به نابینایان به سامانه BTM مجهز شدند.
۱ دقیقه مدت مطالعه

سامانه BTM تکنولوژی تبدیل متن به صدا را در اختیار دارد و از این طریق، امکان انجام عملیات بانکی با استفاده از کدهای دستوری را برای نابینایان فراهم می‌کند.

به گزارش روابط‌ عمومی بانک ملی ایران، این سامانه بسیاری از فعالیت‌های مشتری را به‌خاطر می‌سپارد تا در مراجعات بعدی، فعالیت بانکی افراد سریع‌تر انجام شود.

BTM یک پلتفرم و راهکار یکپارچه و هوشمند برای پایانه‌های بانکی است که هدف اصلی آن ارائه خدمات بانکی هوشمند و یکپارچه به مشتریان از طریق کانال‌های مختلف است که شعب «خیابان بهار» و «نوبهار» بانک ملی نیز به این سامانه مجهز شدند.

خدمت صدای راهنما (استاتیک و پویا) و میان‌برهای آسان‌ساز روی سامانه‌های BTM بر اساس تست کاربردپذیری انجمن نابینایان، موردتأیید و رضایت قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی