پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
شروع معاملات نماد (ونچر) صندوق سرمایهگذاری جسورانه فیروزه از یکشنبه
گروه مالی فیروزه پس از کسب موفقیتهای چشمگیر در زمینه سرمایهگذاریهای جسورانه و با توجه به چشمانداز روشن در صنعت تکنولوژی ایران، در راستای تداوم سرمایهگذاریهای آتی و فراهمآوری راهکارهای مشارکت در این سرمایهگذاریها برای سرمایهگذاران خرد بازار سهام، اقدام به تاسیس صندوق سرمایهگذاری جسورانه کرده است؛ این صندوق که پذیرهنویسی آن در بهمنماه سال گذشته با اقبال بینظیر سرمایهگذاران خرد روبرو شد، اکنون در مرحله شروع معاملات نماد است.
علاقهمندان میتوانند از تاریخ یکشنبه ۲۶ مردادماه ۱۳۹۹ از طریق کارگزاریهای عضو فرابورس اقدام به خرید واحدهای صندوق سرمایهگذاری جسورانه فیروزه در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران کنند.
صندوق سرمایهگذاری جسورانه فیروزه با نماد «ونچر» با سرمایه ۵۰ میلیارد تومانی در سه سال آتی اقدام به سرمایهگذاری در شرکتهای تکنولوژی محور ایرانی بدون تمرکز بر صنعت خاص خواهد کرد. این صندوق برای اولین بار این فرصت را برای سرمایهگذاران بالقوه حقیقی و حقوقی کشور فراهم آورده که در فعالیتهای سرمایهگذاری جسورانه گروه فیروزه، با سابقه و کارنامه درخشان مشارکت کنند.
سابقه سرمایهگذاریهای جسورانه گروه مالی فیروزه در بخش اینترنت و اقتصاد دیجیتال به اوایل دهه نود و همگام با توسعه زیرساختهای ملی در حوزه اینترنت کشور باز میگردد. گروه مالی فیروزه در کارنامه خود سرمایهگذاریهای موفق در استارتاپهای خوشنامی همچون شیپور، الوپیک، داستانمن و همچنین بنگاههای ارزشمندی چون سرآوا (بهعنوان مؤسس) و آواتک را دارد.
از دیگر فعالیتهای این گروه، تاسیس مرکز رشد کنترلتک به منظور پیادهسازی نمونههای موفق جهانی در مقیاس ملی و همچنین ارائه خدمات مشاوره مالی و سرمایهگذاری به استارتآپهای موفقی همچون اسنپ، جیبیت، تخفیفان، الوپیک و شیپور بوده است.
اطلاعات و ضوابطی که این صندوق بر اساس این مفاد فعالیت خواهد کرد در اساسنامه و امیدنامه آن درج شده است که موارد فوقالذکر از طریق نشانی http://firouzehvcfund.com در دسترس عموم است.
لازم به ذکر است با توجه به قرارداشتن صندوق در مرحله تادیه ۱۰ درصدی، واحدهای خریداری شده در این مرحله تنها دربردارنده ۱۰ درصد از تعهد کلی سرمایهگذاری میباشند و سهامدارانی که اقدام به خریداری این واحدها میکنند میبایست در مرحلههای آتی تادیه در سه سال آینده نسبت به پرداخت ۳ قسط ۳۰ درصدی دیگر در بازههای ۱۰ ماهه اقدام کنند.