راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

استاندار اصفهان: سککوک می‌تواند توسعه تجارت الکترونیک را شتاب بخشد

توسعه تجارت الکترونیک در ایران، روند روبه‌رشدی به خود گرفته است. در این میان، تبیین مزایا و کارکردهای پلتفرم ملی سککوک در استان اصفهان، این بار، روند یاد شده را در استان نقش جهان، شتاب بخشید که با استقبال صنعتگران، کشاورزان و بازرگانان مواجه شد.

به گزارش روابط عمومی سککوک، نشستی به همین منظور به میزبانی استاندار اصفهان، عباس رضایی در اتاق بازرگانی این استان و با حضور مدیران بانک ملی و سککوک برگزار شد. در این نشست، مسعود خاتونی، عضو هیات مدیره بانک ملی، فردوس باقری، مدیر عامل سککوک، محمدنور آزادی، مدیر امور بانک ملی و رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها در استان و و مدیران میانی بانک ملی و هیات مدیره اتاق بازرگانی استان، حضور داشتند.

بنا به این گزارش استاندار اصفهان طی سخنانی از «تغییر الگوی کشت محصولات کشاورزی و حمایت ویژه حقوقی- قضایی از سرمایه‌گذاران به عنوان مصوبات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در این استان» خبر داد.

در این باره بخوانید: سککوک مشکل تأمین مالی بنگاه‌های کشور را رفع می‌کند

استاندار اصفهان در این نشست با تاکید بر «ضرورت کوتاه شدن حمایت‌های مالی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش برای صادرکنندگان و کشاورزان استان»، افزود: «پرداخت تسهیلات از طریق سامانه سیتا و قرار گرفتن اطلاعات جامع 41 فقره طرح کشاورزی گلخانه‌ای و صنایع تبدیلی و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی در بخش کشاورزی از مهمترین مصوبات شورای یادشده بوده است.»

عباس رضایی درخاتمه تاکید کرد : «راه‌اندازی سامانه ملی سککوک که مورد حمایت بانکی ملی است؛ در پوشش دادن تولیدکنندگان، کشاورزان و بازرگانان و افزایش روند فعالیت‌های تولیدی و صادراتی آنان برای نخستین بار در اصفهان مورد پشتیبانی ماست و استانداری و دولت خواهند کوشید تا فعالان اقتصادی این منطقه در سامانه ملی سککوک به‌عنوان یک بستر مناسب تجارت الکترونیک، حضور گسترده‌تری یابند.»

همچنین، در این نشست مسعود خاتونی از بانک ملی در خصوص «حمایت‌های این بانک از پلتفرم ملی سککوک» سخن گفت و این سامانه را یک «بستر مطمئن برای توسعه تجارت الکترونیک استان» قلمداد کرد و استقبال صادرکنندگان، کشاورزان و تولید کنندگان استان اصفهان از سامانه سککوک را مورد قدردانی قرار داد.

فردوس باقری مدیر عامل ملی سککوک در این نشست، مزایای این پلتفرم را تبیین کرد ویادآور شد: «در شرایط تحریمی امروز کشور از یک سو و بحث تغییر الگوی کشت و افزایش مزیت‌های صادراتی در این استان، حضور گسترده در پلتفرم ملی سککوک، فعالان اقتصادی را قادر خواهد کرد تا جهش صادراتی در بین کشورهای منطقه را رقم بزنند. مانند تجربه موفقی که در زنجیره صادرات میوه داشته‌ایم. در این میان، استان اصفهان می‌تواند پیشتاز باشد.»



ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.