پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
پرداخت ارزهای رمزنگاریشده برای حملات باجافزاری در سه ماهه اول سال 90 درصد افزایش داشت
در سه ماهه اول سال 2019، میانگین پرداخت در قالب ارزهای رمزنگاریشده برای حملات باجافزارها به طور چشمگیری افزایش داشته است.
به گفته شرکت کاوویر، در حالی که تعداد این نوع پرداختها در سه ماهه چهارم سال گذشته، 6 هزار 733 دلار بوده، در سه ماهه اول سال 2019، با 89 درصد افزایش به 12 هزار 762 دلار رسیده است.
به گفته این شرکت افزایش سریع درخواست رمزنگاریشدهها به خاطر رواج بیشتر حملات باجافزاری است که طی آن فایلهای قربانی قفل شده و برای بازگشایی مجدد آن، هکر از فرد موردنظر تقاضای ارزهای رمزنگاریشده میکند؛ مانند باجافزارهای ریوک، بیتپیمر و لنکریپت.
به گفته کاوویر این نوع از باجافزارها شرکتهای بزرگ را مورد هدف قرار میدهند. براساس گزارشها و جدول سهم بازار باجافزارها، مدل ریوک در میان این بدافزارها افزایش پیدا کرده است. در سه ماهه اول امسال، باجافزارهای Dharma و Crysis در این جدول در جایگاه اول و دوم قرار داشتند و ریوک در جایگاه سوم جای دارد در حالی که در بررسیهای انجامشده در سه ماهه گذشته، این نوع از باجافزار چنین جایگاهی نداشت.
براساس گزارشات، ریوک بیشتر سازمانهای بزرگتر را هدف قرار داده است و اتفاقا مبلغ درخواستی که برای بازگشایی فایلهای قفلشده دارد به نسبت بقیه بالاتر است.
برای مثال Dharma به طور متوسط 9 هزار و 742 دلار پول درخواست میکند در حالی که این مبلغ برای ریوک به طور میانگین 286 هزار 556 دلار است.
ارز رمزنگاریشده بیتکوین هم از میان دیگر ارزهای رمزنگاریشده محبوبیت بیشتری از جانب هکرها دارد و کوینهای خصوصی مانند دش، تنها دو درصد از درخواستهای باجافزارها را تشکیل میدهند.
منبع: Coindesk