پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
این مسابقه شامل سه بخش «اوراق بهادار با درآمد ثابت»، «خریدوفروش سهام» و «حل مسأله» است که به مدت ۳۲ روز از ۱۵ دی تا ۱۷ بهمن انجام خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، این مسابقه در سه بخش «اوراق بهادار با درآمد ثابت»، «خریدوفروش سهام» و «حل مسأله» برگزار میشود که حضور در مسابقات به صورت تیمی خواهد بود؛ بهاینترتیب که یک نفر بهعنوان متخصص مالی، یک نفر بهعنوان متخصص فناوری اطلاعات و فردی نیز بهعنوان سرپرست، یک تیم را تشکیل خواهند داد.
مطهره مروج، مدیر فناوری و اطلاعات سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتوگویی با اعلام آغاز ثبتنام مسابقات معاملات الگوریتمی گفت: «هر تیم متشکل از سه عضو است که یکی از آنها سرپرست تیم و دو نفر دیگر متخصصان حوزههای مدیریت مالی و فناوری اطلاعات هستند.»
عضو کمیته اجرایی مسابقه معاملات الگوریتمی بازار سرمایه همچنین افزود: «این مسابقه شامل سه بخش «اوراق بهادار با درآمد ثابت»، «خریدوفروش سهام» و «حل مسأله» است که به مدت ۳۲ روز از ۱۵ دی تا ۱۷ بهمن انجام خواهد شد.»
او ادامه داد: «به هر یک از تیمهای شرکتکننده در بخشهای اول و دوم مسابقه مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال بهعنوان اعتبار اولیه اختصاص خواهد یافت و تیمهایی که بیشترین سود را در پایان دوره کسب کنند، بهعنوان برنده انتخاب خواهند شد.»
مروج در خصوص بخش حل مساله نیز گفت: «مسابقه در دو بخش اول بهصورت پیوسته انجام میشود ولی در بخش حل مساله هر هفته یک مساله مطرح میشود که در صورت نیاز به اعتبار برحسب نیاز تامین و در اختیار تیمهای شرکتکننده قرار خواهد گرفت.»
این عضو کمیته اجرایی ادامه داد: «به دلیل ماهیت فنی و زیرساختهای الکترونیک فراهمشده، عمده فعالیت تیمها بهصورت غیرحضوری است و نمایندگان تیمها صرفا در افتتاحیه، اختتامیه و یکی از روزهای هر هفته در محل مسابقات حضور خواهند داشت. حضور افراد فرصت مناسبی است تا به شکل رودررو محصول خود را در مقابل مشتریان بالقوه عرضه کنند.»
مروج همچنین افزود: «مسابقه معاملات الگوریتمی یک مسابقه مجازی نیست و در محیط واقعی صورت میگیرد و ناظرین بازار سازمان بورس و اوراق بهادار در کنار هیات داوران بر روی این مسابقه نظارت دارند.»
در همین زمینه، بهنام بهزادفر مدیر آموزش و فرهنگسازی شرکت اطلاعرسانی و خدمات بورس گفت: «این مسابقه نیازمند زیرساختهایی در حوزه فناوری اطلاعات است که تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده شده است.»
بهزادفر افزود: «به جهت عدم دخالت عوامل انسانی در روند فعالیت الگوریتمها و حفظ مالکیت معنوی الگوریتمهای نوشته شده، برنامهها در سرور ایزولهای بارگذاری خواهد شد و همچنین سرویسهای موردنیاز بهصورت API در اختیار آنها خواهد گرفت.»
او ادامه داد: «تیمهای شرکتکننده در طول ساعت معاملات صرفا میتوانند الگوریتم خود را غیرفعال کنند ولی در خارج از این ساعات امکان بارگذاری الگوریتم اصلاحشده خود را خواهند داشت. این عضو کمیته اجرایی و فنی مسابقه عنوان نمود علاقهمندان به ثبتنام در این مسابقه میتوانند به وبسایت این مسابقه مراجعه کنند.
بهزادفر همچنین عنوان کرد: «قوانین و مقررات این رقابت مانند ضوابط بازار سرمایه است که به دلیل ماهیت این مسابقهای بودن برخی ملاحظات انضباطی نیز در آن گنجانده شده است و کمیته داوران این مسابقه بر اجرای قوانین و مقررات نظارت خواهد داشت. جزییات قوانین و مقررات مربوط به مسابقه نیز در وبسایت اعلامی آمده است.»