پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مدیر امنیت بهپرداخت ملت: رویکرد این شرکت در حوزه پدافند سایبری، استفاده حداکثری از توان تولید داخلی است
مدیر امنیت بهپرداخت ملت درخصوص رویکرد این شرکت نسبت به اهمیت پدافند غیرعامل در شبکه پرداخت الکترونیک کشور گفت: «یکی از مهمترین اقدامات شرکت بهپرداخت ملت، تولید نرمافزار سوییچ بومی با اتکا بر دانش داخلی بوده است.»
به گزارش روابط عمومی شرکت بهپرداخت ملت، این شرکت بهعنوان ارائهدهنده خدمات پرداخت (PSP) در پنجمین نمایشگاه صنعت بومی سایبری که توسط سازمان پدافند غیرعامل کشور و قرارگاه پدافند سایبری برگزار شدT حضور یافت.
این نمایشگاه با هدف شناسایی و همراهی شرکتهای فناوری در حوزه امنیت سایبری و تاکید بر بومیسازی محصولات توأم با بهسازی تجهیزات موجود و تامین نیازهای امنیتی از ظرفیتهای داخلی کشور با مشارکت سازمان پدافند غیرعامل کشور با عنوان بهرهبرداری از محصول بومی، تضمین امنیت پایدار از روز یکشنبه هفته جاری آغاز شد.
در برگزاری این دوره از نمایشگاه جدیدترین محصولات بومی در حوزههای فناوریهای نوین سایبری، امنیت اطلاعات، بانکداری الکترونیک، سامانههای کنترل صنعتی، حفاظت الکترونیک و الکترومغناطیس عرضه شده است.
ماهان مهدوی امیری، مدیر امنیت شرکت بهپرداخت ملت ضمن تشریح اهداف این شرکت در حوزه امنیت سایبری گفت: «رویکرد این شرکت همواره استفاده از تجهیزات و استانداردهای بهروز جهت تامین حداکثری امنیت کاربران و سامانههای شرکت بوده است.»
مدیر امنیت بهپرداخت ملت رویکرد این شرکت نسبت به اهمیت پدافند غیرعامل در شبکه پرداخت الکترونیک کشور را اینگونه تشریح کرد: «یکی از مهمترین اقدامات شرکت بهپرداخت ملت، تولید نرمافزار سوییچ بومی با اتکا بردانش داخلی بوده است.»
او ادامه داد: «در واقع رویکرد اصلی بهپرداخت ملت تولید کلیه نرمافزارهای مورداستفاده اعم از سوِییچ، بک آفیس، ارزیابی پذیرندگان و سامانه ارسال پیامک خود با استفاده از توان داخلی و با نگاه به رعایت استانداردهای حوزه پرداخت و تولید نرمافزار بوده که این موضوع تا حد زیادی باعث عدم وابستگی شرکت بهپرداخت به خارج از کشور و اطمینان از امنیت و نحوه عملکرد نرمافزارهای تولیدشده بوده است.»