کارت اعتباری ۵ میلیون تومانی برای تاکسیران‌ها

کارت اعتباری ۵ میلیون تومانی برای تاکسیران‌ها

تجهیز تاکسی‌ها به کارت‌خوان
۱ دقیقه مدت مطالعه

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های سراسری تاکسیرانی کشور از اعطای کارت اعتباری ۵ میلیون تومانی معیشتی به تاکسیران‌ها خبر داد و گفت: «مدت بازپرداخت این اقساط ۲ ساله است.»

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های سراسری تاکسیرانی کشور، محمد رجائیه درباره معیشت کارت تاکسیران‌ها گفت: «چیزی با عنوان معیشت کارت را نشنیده‌ام؛ اما کارت اعتباری 3 میلیون تومانی وجود دارد که تفاهم‌نامه‌ای میان اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور، بانک قرض‌الحسنه مهر و بیمه دانا منعقد شده است که رانندگان با مراجعه به بانک قرض‌الحسنه مهر و گشایش اعتبار تا سقف 3 میلیون تومان می‌توانند از خدمات بیمه شخص ثالث استفاده کنند.»

او ادامه داد: «اتحادیه ما لاستیک، روغن، برنج و گوشت را توزیع می‌کند. بعد از 22 بهمن‌ماه، جزئیات بیشتری در مورد کارت اعتباری 5 میلیون تومانی اعلام می‌کنیم. این کارت‌ها توسط بانک توسعه تعاون صادر می‌شود که مدت بازپرداخت آن 2 ساله است. شهر به شهر نسبت به اعتباری که بانک پرداخت می‌کند، پرداخت این کارت‌ها را در دستور کار قرار می‌دهیم. رانندگان با مراجعه به تعاونی‌های تاکسیرانی ثبت‌نام می‌کنند، به بانک معرفی می‌شوند و با همراه داشتن یک ضامن می‌توانند این کارت اعتباری را دریافت کنند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل