پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
نگاهی مختصر به دومین نشست فینتاک / گزارش تصویری
عصر چهارشنبه، 24 شهریورماه 95 دومین نشست فینتاک (FinTalk) با حضوری جمعی از فعالان کشور در حوزه فینتک در ساختمان شماره 2 سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.
.
دومین نشست فینتاک
در بخش اول این رویداد دوساعته که با عنوان «راهکارهای پرداخت الکترونیک» برگزار شد، شرکتکنندگان به شبکهسازی و آشنایی با یکدیگر پرداختند. در بخش دوم بعد از صحبتهای کوتاه علی فارمد بنیانگذار رویداد فینتاک، مهمان ویژه این نشست پدرام سالمی مدیر واحد کسبوکار نوین شرکت پرداخت الکترونیک سامان در یک گفتگوی دوطرفه با رضا قربانی بنیانگذار راه پرداخت به بحث و تبادل در حوزه نیازهای فعالان فینتک پرداختند. در بخش سوم نیز حاضرین سؤالات و چالشهایشان را در این جلسه بیان کردند و پدرام سالمی به آنها پاسخ داد.
.
بخش مختصری از آنچه گفته شد
سالمی در ابتدا کمی به حوزه فعالیت سپ و تاریخچه فعالیت این شرکت بهعنوان اولین psp کشور اشاره کرد و سپس با اشاره به اهمیت استارتآپهای فعال در حوزه فینتک گفت: «تاکنون شرکتهای پرداخت الکترونیک یا همان psp ها بیشتر تمرکزشان روی کسبوکارها و پذیرندهها بوده است و خیلی در حوزه C2C یا اصطلاحاً فردبهفرد وارد نشدهاند. درصورتیکه امروز در این صنعت نیاز بازار کشور در حوزه C2C خیلی هم زیاد است ولی حوزهای نیست که شرکتهای بزرگ پرداختی بخواهند به آنها ورود کنند. چراکه مانند بازی فیلها در زمین موشهاست. از طرف دیگر ارائه خدمت در حوزه C2C آنقدر وسیع است که اگر ما بخواهیم به آنها ورود کنیم بیشک در حوزه اصلی فعالیتمان دچار ضعف خواهیم شد. با تکیه به همین نگاه، ما در پرداخت الکترونیک سامان مخصوصاً با حمایت شخص مدیرعامل آقای حسینینژاد تمام تلاشمان را میکنیم که تحت شرایط قانونی تمامی زیرساختها و سرویسهای ممکن را در اختیار شرکتهای استارتآپی فعال در حوزه فینتک قرار دهیم تا بتوانند رشد کنند و این نیازهای بازار را جواب دهند.»
وی در ادامه با اشاره به اتفاقات اخیر در حوزه فینتک و بسته شدن سرویسهای چند استارتآپ در حوزه فینتک گفت: «با توجه به اینکه ما زیر نظر شاپرک و بانک مرکزی فعالیت میکنیم، در نتیجه در چارچوب قوانین باید حرکت کنیم و هرجایی که نهاد قانونگذار به ما دستور دهد سرویسی قطع شود ما این کار را میکنیم. در خصوص اتفاق اخیر هم، با توجه به دستور شاپرک ما سرویسها را قطع کردیم ولی آقای حسینینژاد تا آخرین لحظه حضوری با مدیران نهادهای قانونگذار جلسه داشت که این کار انجام نشود. ولی در برابر قانونگذار قدرت ما هم محدود است.»
در ادامه مدیر واحد کسبوکار نوین شرکت پرداخت الکترونیک سامان به مدت یک ساعت، به شکل جزئیتر مسائل و مشکلات پیش روی استارتآپهای فینتک و راههای حل آنها را برای حاضرین باز کرد و پس از آن در بخش آخر، به سوالات و ابهامهای حاضرین که عمدتا از فعلان استارتآپهای فینتک بودند، پاسخ داد.
در پایان نیز علی فارمد صحبت کوتاهی برای حاضرین داشت و از همه خواست تا به جریان استارتآپهای فینتک کمک کنند و از این صنعت نوپا حمایت کنند تا این استارتآپها بتوانند به شکلی صحیح و قانونی به نیازهای خرد مردم در حوزه فناوریهای مالی پاسخ دهند.
حمايت مجموعه تجارت الکترونيک سامان، از استارت آپ های فعال در حوزه فين تک، تا به امروز ستودنی بوده.
کارگاه خوبی بود.