جوابیه میلی به خبر «بانک مرکزی ادعای میلی را تکذیب کرد»

جوابیه میلی به خبر «بانک مرکزی ادعای میلی را تکذیب کرد»

پس از اعلام تأخیر در بخشی از تسویه‌های کاربران میلی و انتشار اطلاعیه‌ای درباره نامه منتسب به بانک مرکزی، این پلتفرم اعلام کرد نامه ارسال‌شده خطاب به شعام بوده و در آن ادعایی درباره بانک مرکزی مطرح نشده است
لوگو میلی
۲ دقیقه مدت مطالعه

پس از آنکه میلی محدودیت دسترسی به بخشی از ذخایر طلای خود، از جمله در بانک کارگشایی، را عامل تأخیر در برخی تسویه‌های کاربران اعلام کرد، بانک مرکزی انتساب نامه‌ای منتشرشده در فضای مجازی به این بانک را رد کرد. میلی در پاسخ توضیح داد که نامه را خطاب به شعام نوشته و در آن خواستار رفع موانع دسترسی به طلای نگهداری‌شده در خزانه‌های بانکی برای انجام تعهدات کاربران شده است. به گفته این شرکت، ۹۶۵ کیلوگرم طلا مربوط به تعهدات کاربران در خزانه‌ها نگهداری می‌شود و طی ۳۰ روز گذشته، بیش از ۷ هزار میلیارد تومان تسویه ریالی و بیش از ۳۶ کیلوگرم تحویل طلای فیزیکی انجام شده است.

بخوانید: میلی:‌ ۹۶۵ کیلوگرم طلای مربوط به تعهدات کاربران موجود است

پاسخ میلی به اطلاعیه بانک مرکزی

میلی در جوابیه خود اعلام کرده است: «در نامه منتشرشده خطاب به شعام، هیچ ادعا یا درخواستی خطاب به بانک مرکزی مطرح نکرده و محدودیت دسترسی به ذخایر طلا را نیز به این نهاد نسبت نداده است. بند نخست توضیحات بانک مرکزی هم بر همین موضوع تاکید دارد.

موضوع نامه میلی، درخواست رفع موانع دسترسی به طلای موجود در خزانه‌های بانکی برای انجام تعهدات و تسویه مطالبات کاربران است و پیگیری آن ادامه دارد.

بر این اساس، تیتر خبر با محتوای نامه میلی و توضیحات بانک مرکزی مطابقت ندارد. از رسانه‌های منتشرکننده درخواست می‌شود تیتر مذکور را اصلاح و جوابیه میلی را منتشر کنند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل