پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
رمزیاب پیامکی بانک آینده فعال شد
بر اساس اعلام بانک آینده، برای مشتریان بانک که از سامانه اینترنت بانک (سبا) استفاده میکنند، قابلیت رمزیاب «رمز ایستا یا پیامک (SMSOTP)» راهاندازی شده که دو دسته از مشتریان بانک را در بر میگیرد.
بانک آینده توضیح داد: بخش نخست، مشتریانی هستند که رمزیاب آنها بهدلایلی غیرفعال شده که در صورت تمایل به بهرهبرداری از اینترنتبانک میتوانند با مراجعه به اینترنتبانک و انتخاب منوی «رمزیاب جدید»، نسبت به فعالسازی رمزیاب «رمز ایستا با پیامک» یا غیرفعالسازی رمزیابهای کنونی اقدام و در روز کاری بعد، بهمنظور احراز هویت به یکی از شعب بانک مراجعه کنند.
بانک آینده همچنین اعلام کرد: بخش دوم مشتریان بانک، مشتریانی هستند که علاوه بر رمزیابهای فعال خود، متمایل به بهرهبرداری از رمزیاب ایستا با پیامک هستند که لازم است پس از ورود با یکی از رمزیابهای فعال، از طریق مراجعه به منوی «تنظیمات»، نسبت به «تخصیص یا تغییر رمز ایستا» اقدام و سپس با مراجعه به منوی «تنظیمات سرویس رمزیاب پیامکی»، ضمن تأیید اطلاعات درج شده در فیلد شماره تلفنهمراه، نسبت به فعالسازی رمزیاب پیامکی خود اقدام کنند.
جهت ورود به سامانه «سبا»، لازم است با انتخاب نوع رمزیاب «رمز ایستا با پیامک»، رمز ایستای انتخابشده توسط کاربر، در بخش «کلمه عبور» درج شده و سپس بازدن کلید «ارسال پیامک»، پیامک حاوی «شناسه تأیید» به شماره همراه مشتری (شماره درج شده در تعریف مشتری)، ارسال شود. «شناسه تأیید» در فرم درج شده و پس از بازنویسی عبارت امنیتی موجود در فرم، کاربر به سامانه سبا وارد میشود. ضمناً، بر همین اساس، در راستای ارزشآفرینی و ارائه خدمات نوین و کاربردی برای مشتریان محترم، سامانههای «پیشخوان» و «کیلید»، ویژه مشتریان دارای رمزیابهای نوع«PSP»و«USSD» از سوی بانک آینده نیز طراحی شده است.