پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
۱۲ شرکت دانشبنیان به سکوی ملی هوش مصنوعی پیوستند
حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، در نشست سکوی ملی هوش مصنوعی از حمایت این سکو از شرکتهای دانشبنیان با ارائه تسهیلات بلاعوض خبر داد. این حمایتها منوط به رعایت دو شرط «زمان» و «اپنسورس بودن پروژهها» خواهد بود
نشست سکوی ملی هوش مصنوعی با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور روز شنبه ۳ خردادماه برگزار شد. افشین در این نشست از پیوستن ۱۲ شرکت دانشبنیان به سکوی ملی هوش مصنوعی خبر داد.
در این نشست، شرکتهای حاضر ضمن معرفی حوزه فعالیت خود، از حمایتهای معاونت علمی نیز سخن گفتند. به گفته افشین، تسهیلات به این شرکتها بهصورت ضمانت ساده (چک یا سفته) و با پرداخت سریع ارائه خواهد شد. او در توضیح شرط بلاعوض بودن این تسهیلات توضیح داد: «بلاعوض بودن تسهیلات منوط به تحقق دو شاخص تعیینشده از سوی سکوی ملی هوش مصنوعی است؛ زمان و اپنسورس بودن محصول. اگر محصول در زمان معین تحویل داده نشود، عملاً امکان دریافت تسهیلات بلاعوض وجود نخواهد داشت.»
مهران ضیابری، مدیرعامل شرکت پردازش هوشمند ترگمان، با اشاره به رویکرد این سکو گفت: «رویکرد ما تجاری خواهد بود؛ بنابراین هدف ما کمک به خروجیهایی است که بتوانند طعم هوش مصنوعی را به صنعت و کل کشور منتقل کنند.»
در ادامه، سید محمدباقر سجادی، مدیرعامل شرکت هوش مصنوعی دادماتک، با اشاره به فعالیت این شرکت در حوزه تخصصی پردازش متن و NLP بیان کرد: «قرار است با همراهی سکو محصولی را توسعه دهیم که هزینه آن از سوی سکو پرداخت میشود. در گذشته حمایتهای سکو بهصورت وام یا گرنت بود، اما اکنون برای توسعه بیشتر، سکو به حمایت ۱۰۰ درصدی روی آورده و محصول را در قالب خرید اول تهیه میکند و کل هزینه آن را پوشش میدهد.»
حمیدرضا ربیعی، رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته (AICT) و مرکز نوآوری علم داده و هوش مصنوعی، در نشست خبری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری ضمن اشاره به همکاری با شرکتهای دانشبنیان درباره اعتبارات تخصیصیافته به این شرکتها توضیح داد: «اعتبارات محدود است. مجموع اعتبارات اختصاصیافته به سکو ۳۰ میلیارد تومان است و ۴۰ نفر در تیم توسعه این سکو فعالیت میکنند.»