پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
پروژه «فیوژا» گوگل زبان طراحی جدیدی برای سیستم عامل محصولات، گجتهای هوشمند و دستگاههای الکترونیکی معرفی میکند
«فیوژا» نام یکی از پروژههای گوگل است که در سال گذشته سروصدای زیادی در فضای مجازی و رسانهها به راه انداخت. گوگل فعالیت خود را بر روی این پروژه از سال گذشته آغاز کرد اما به صورت رسمی هیچ اطلاعاتی درباره آن منتشر نکرد که همین مساله نیز کنجکاوی عده زیادی را برانگیخت و سؤالات بسیاری را برای کاربران و سایر توسعهدهندگان مطرح کرد. به نظر میرسد که گوگل سرانجام تصمیم گرفته که در مورد پروژههای خود تحت عنوان فیوژا اطلاعات مختصری را منتشر کند.
به گزارش ایسنا، هیروشی لاکهیمر، معاون ارشد اندروید و کروم در گوگل در جریان برگزاری رویداد توسعهدهندگان Google I/O اعلام کرد که هدف از اجرا و شروع این پروژه توسط گوگل، جایگزینی آن با سیستم عاملهای اندروید و کروم بوده است و ما از سال گذشته با بهرهگیری از بهترین متخصصان زبده فعال در زمینههای مربوطه سعی داریم که در این پروژه بزرگ موفق شویم و زبان طراحی جدیدی را برای سیستم عامل محصولات، گجتهای هوشمند و دستگاههای الکترونیکی معرفی کرده و به واسطه آن امکانات و قابلیتهای جدیدی را نیز برای کاربران به ارمغان بیاوریم.
لاکهیمر با اظهارات اخیر خود، بر بسیاری از شایعات مربوط به پروژه فیوژای گوگل خاتمه داد اما در عین حال سؤالات بسیار بیشتری را برای کاربران و شرکتهای فعال در حوزه فناوری به وجود آورد که در جریان رویداد مذکور نتوانستند پاسخی برای پرسشهای خود بیابند؛ اما مزیتی که داشت آن بود که همه هم اکنون میدانند که این پروژه قرار است در جایگاه یک نوع خاص و جدید از سیستم عاملهای موبایلی یا غیر موبایلی شود.
بر اساس گزارش وبسایت the verge، از آنجایی که اینترنت اشیا و شهرهای هوشمند هم اکنون از محبوبیت و استقبال بینظیری از سوی کاربران و شرکتهای تکنولوژی برخوردار شدهاند، به نظر میرسد که سیستم عاملهای دستگاههای الکترونیکی و گجتهای هوشمند نیز باید به گونهای طراحی و توسعه داده شود که با قابلیتهای جدید آن تطابق داشته باشد.
برای جزئیات بیشتر میتوان گفت که این پروژه، یک سیستمعامل توسعهدادهشده توسط گوگل است که برخلاف اندروید مبتنی بر کرنل لینوکس نیست و بهجای آن، از میکروکرنلی بهنام زیرکان (Zircon) استفاده میکند. این سیستمعامل قابلیت توسعه بالایی خواهد داشت، رابط کاربری آن از فلاتر (Flutter) پشتیبانی میکند که نشان دهنده سیستم و عملکرد گرافیکی بسیار بالا و ارتقا یافته آن نسبت به سایر موارد مشابه خود است.