پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
توضیحات روابط عمومی بانک سپه در خصوص مصاحبه نماینده مجلس با عنوان تخلف هزار و 264 میلیارد تومانی بانک سپه
روابط عمومی بانک سپه در خصوص مصاحبه اخیر نماینده ارومیه با عنوان «تخلف هزار و 264 میلیارد تومانی بانک سپه»، توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بانک سپه، خبرگزاری خانه ملت در تاریخ 10 بهمنماه جاری در مطلبی تحت عنوان «حضرت پور مطرح کرد: تخلف هزار و 264 میلیارد تومانی بانک سپه» منتشر کرد. موضوع مطرحشده توسط این نماینده محترم مربوط به سال گذشته است که در همان زمان مدیرعامل بانک سپه طی مصاحبهای در تاریخ 29 مهرماه 96 نسبت به اطلاعرسانی کامل آن اقدام کرد.
بخشی از خبر مدیرعامل بانک سپه در تاریخ یادشده که بر روی خروجی سایت بانک سپه قرار گرفت و توسط رسانههای مختلف نیز منعکس شد به شرح ذیل است.
در آن خبر، مدیرعامل بانک سپه گفته است: «روز چهارشنبه 26 مهرماه 96، در حین بررسی عملکرد واحدهای تابعه، مشخص شد فردی که در حوزههای اقتصادی مختلف، از جمله خریدوفروش رایانه و تجهیزات رایانه و تجهیزات جانبی، ساختمانسازی، صرافی و… فعالیت داشته و بالغ بر چند صد نفر کارمند در شرکتهای زیرمجموعه وی مشغول کار هستند، با فریب و تطمیع یکی از روسای شعب بانک، بدون رعایت ضوابط و مقررات اقدام به دریافت تعدادی ضمانتنامه واهی کرده و حسب اعلام نامبرده، ضمانتنامههای مذکور را برای دسترسی به نقدینگی به همراه فاکتورهای جعلی و قراردادهای غیرواقعی به برخی شرکتهای کارگزاری و لیزینگها ارائه کرده است.»
محمدکاظم چقازردی افزوده است: «با کشف موضوع، با اتخاذ تدابیر لازم، فرد یادشده که در خارج از کشور حضور داشت، برای بررسی موضوع، به بانک دعوت و تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه 27 مهرماه 96، نسبت به اخذ وکالت محضری اموال و داراییهای فرد مذکور و شرکتهای تابعه به نام بانک اقدام شد.»
این گزارش میافزاید: «بانک سپه به محض کشف موضوع بلادرنگ در همان تاریخ (29 مهر 1396) مراتب را به استحضار آحاد مردم از طریق رسانهها رسانده است و این موضوع نشاندهنده شفافیت عملکرد بانک سپه در مواجهه و مبارزه با مفاسد اقتصادی است.»
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بانک سپه، این بانک بابت ضمانتنامههای واهی صادره فوق هیچگونه پرداختی نداشته است.