پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
درباره دارا خسروشاهی مدیرعامل اوبر بیشتر بدانید
ماهنامه عصر تراکنش / دارا خسروشاهی طی یکی دو ماه گذشته احتمالاً بیش از هر زمان دیگری در زندگیاش برای دیگران جذاب شده است. علت جذابیت این چهره در دنیا یکچیز است و در ایران چیز دیگری. گرچه نقش جدید او در «اوبر» به دنبال حاشیههای به وجود آمده اخیر در این شرکت بهاندازه کافی هیجانانگیز است، اما داستان زندگی او، خانواده و حتی ژن خوب کارآفرینی فامیل او نیز اخیراً بهشدت موردتوجه رسانهها و مخاطبانشان قرارگرفته است.
اخیراً به دلیل انتشار اخباری درباره سوءاستفاده جنسی در اوبر و سیلیکونولی فشارها روی این سرویس حملونقل آنلاین بالا گرفت و درنهایت خسروشاهی بهعنوان مدیرعامل آن انتخاب شد. مدیرعامل پیشین «اکسپدیا» پیوستن به اوبر را برای خودش بهنوعی ترسناک میداند چراکه تمام ۱۳ سال گذشته را فقط در شرکت اکسپدیا کارکرده و از آن خارج نشده است. خسروشاهی ۴۸ ساله قرار است ثبات را به اوبر بازگرداند شرکتی که بدون داشتن حتی یک تاکسی، در ۶۳۳ شهر دنیا فعالیت دارد و با ۱۲ هزار کارمند سال گذشته میلادی درآمدی بالغ بر ۶.۵ میلیارد دلار کسب کرد.
خسروشاهی در ۹ سالگی به همراه خانوادهاش که مالک کارخانههای «تولید دارو»، «تولیپرس» و «مینو» بودند به آمریکا مهاجرت کرد، مهندسی بیوالکتریک در دانشگاه «براون» آمریکا خواند و بعد از چندین تجربه کاری در شرکتهای گوناگون مدیرعامل اکسپدیا شد. شباهت اوبر و اکسپدیا در این است که هر دو بستری برای رساندن مشتری و سرویسدهنده هستند.
خسروشاهی در اوبر با چالشهایی همچون مطالبه رانندگان برای کاهش فشار روی آنها و احقاق حقوقشان مواجه است از طرف دیگر اوبر با چالشی که «اسنپ» و «تپسی» در ایران با آن رو به رو هستند نیز دستوپنجه نرم میکند، یعنی اعتراض رانندگان تاکسی که با محبوبیت اوبر کارشان کساد شده است.