راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

شرکت خدمات انفورماتیک حامی ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه دانشگاه شریف

 

چهارمین دوره ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه با حضور ۳۵۰ نفر برنامه‌نویس از سراسر کشور در قالب ۹۰ تیم و با هدف تجاری‌سازی و ورود به بازار در سالن تربیت‌بدنی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات انفورماتیک، این ماراتون برنامه‌نویسی از روز پنجشنبه ۲۳ شهریور آغاز شد و در روز شنبه ۲۵ شهریور با معرفی تیم‌های برتر و تقدیر از حامیان به کار خود پایان داد.

تیم داوری این رویداد، متشکل از اساتید و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به سرپرستی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف بود.

۱۰ نهاد و شرکت حمایت خود را از تجاری‌سازی برنامه‌های خروجی این ماراتون اعلام کردند که از جمله می‌توان به شرکت خدمات انفورماتیک، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز فناوری‌های پیشرفته شریف، بانک تجارت و مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف اشاره کرد.

در این دوره از مسابقات، مشاورانی از شرکت‌های حامی به‌منظور گزینش برنامه‌نویسان برتر جهت جذب نیروی انسانی متخصص و باانرژی به بازار کار حضور یافتند.

2 دیدگاه
  1. ناشناس می‌گوید

    سلام من می خواهم لیست کسایکه از طریق تاپ براشون پول واریز کردم رو حذف کنم ولی چطوری باید این کارو انجام داد

  2. رامین می‌گوید

    سلام لیست افرادی که از طریق تاپ براشون کارت به کارت کردم رو می‌خوام حذف کنم چطوری باید انجام بدم ممنون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.