شرکت پرداخت الکترونیک سداد حامی انحصاری جشن روز خبرنگار

شرکت پرداخت الکترونیک سداد حامی انحصاری جشن روز خبرنگار

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد با تبریک روز خبرنگار گفت: «با هدف قدردانی از اصحاب رسانه اقدام به حمایت از جشن روز خبرنگار کرده‌ایم تا به سهم خود از نقش مؤثر خبرنگاران در نشر اخبار حوزه بانکداری و پرداخت الکترونیک تشکر کرده باشیم.»

به گزارش روابط عمومی شرکت پرداخت الکترونیک سداد، مهندس محمدمهدی صادق افزود: «صنعت بانکداری و پرداخت الکترونیک شاید بیش از هر حوزهٔ دیگری به فضایی شفاف و عاری از ابهام محتاج است و به‌طورقطع حضور خبرنگاران شایسته و متعهد در این زمینه بسیار با اهمیت است.»

در این مراسم که در 17 مرداد 96 در تالار ایوان شمس برگزار می‌شود، مسئولان دولتی و دست‌اندرکاران صنعت پرداخت سخنرانی خواهند داشت. ولی‌الله سیف رئیس‌کل بانک مرکزی، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه‌وبودجه و دکتر دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی ازجمله سخنرانان این مراسم هستند.

این مراسم که خبرگزاری ایبنا مجری آن است با حمایت انحصاری شرکت پرداخت الکترونیک سداد برگزار می‌شود و بیش از 150 خبرنگار حوزه اقتصادی، مدیران عامل بانک‌ها، بیمه، بورس و شرکت‌های پرداخت الکترونیکی در آن حضور دارند.

نمایش لینک کوتاه
لینک کوتاه: https://way2pay.ir/alqx کپی شد

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی