پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
گزارش تصویری راه پرداخت از پنل آینده پرداخت الکترونیک در کنفرانس جشنواره وب
نهمین کنفرانس جشنواره وب و موبایل ایران، ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ در پژوهشکده نیرو با حضور فعالان وب ایران برگزار شد. جشنواره این دوره، برخلاف دورههای قبلی، فقط مختص سایتهای بزرگ نبود و سایتهای کوچکتر هم در این رویداد دیده شده بودند. نهمین جشنواره وب و موبایل ایران، با ثبتنام بیش از ۱۰۰۰ نفر برای حضور در مراسم اختتامیه، بیشترین آمار را نسبت به دورههای قبلی داشت و در روز اختتامیه پذیرای بیش از 1400 نفر بود.
در این کنفرانس یک روزه، که با حضور شایان شلیله و میلاد احرامپوش از بنیانگذاران جشنواره وب و توسط انجمن صنفی کسبوکار اینترنتی ایران برگزار شد پنلها، سخنرانیهای متفاوتی برگزار شد و با سخنرانی رضا الفت نسب دبیر این رویداد شروع و با معرفی برندگان این دوره از جشنواره تمام شد. همچنین پنل «آینده پرداخت الکترونیک در ایران» با همکاری «راه پرداخت» در کنفرانس نهمین جشنواره وب و موبایل ایران برگزار شد و مصطفی نقیپورفر مدیر مرکز نوآوری فناپ، نیما امیرشکاری مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی، نیما نامداری معاون طرح و برنامه شرکت ارتباط فردا، امیرحسین باقری معاون امور مشتریان و فروش شرکت توسن تکنو، امین رضا ریاضتی مدیر فروش شرکت جیرینگ، مصطفی امیری مدیرعامل زرین پال و رضا قربانی بنیانگذار راه پرداخت در این پنل حضور داشتند. متن کامل این پنل فردا در راه پرداخت منتشر خواهد شد.
در ادامه گزارش تصویری راه پرداخت از کنفرانس نهمین جشنواره وب و موبایل ایران آمده است.
امین رضا ریاضتی مدیر فروش جیرینگ در کنفرانس نهمین جشنواره وب و موبایل ایران گفت: «در سال گذشته زودفود 2 میلیارد تومان غذا از طریق سرویس پرداخت اینترنتی جیرینگ فروش داشته است که در این مدل، مبلغ از کیف پول جیرینگِ کاربر پرداخت میشود و امتیازش برای کاربر این است که درصورتیکه کاربر به این شیوه پرداختش را انجام دهد، 20 درصد تخفیف برای او در نظر گرفته میشود.»
ریاضتی در ادامه اظهار داشت: «جیرینگ به دنبال ایجاد اکوسیستمی برای پرداخت در وب است.» او همچنین خبر از رونمایی SDK پرداخت جیرینگ داد.
گفتگوی اکبر هاشمی سردبیر هفتهنامه شنبه با شهرام شاهکار در کنفرانس نهمین جشنواره وب و موبایل ایران
شهرام شاهکار مدیرعامل اسنپ در کنفرانس نهمین جشنواره وب و موبایل گفت: «تاکنون 80 هزار راننده در اسنپ ثبتنام کردهاند که در حال حاضر 30 هزار راننده فعال هستند و در هفته بیش از 2 میلیون سفر شهری داریم، این در حالی است که اسنپ حدود 220 کارمند دارد.»
رضا قربانی بنیانگذار راه پرداخت به عنوان مدیر پنل «آینده پرداخت در ایران» در حال شروع این پنل.
مصطفی نقیپورفر در پنل آینده پرداخت الکترونیک در کنفرانس نهمین جشنواره وب و موبایل ایران گفت: «دیگر شیوههای پرداخت سنتی جوابگوی کسبوکارهای آنلاین نیستند؛ حتی بحثهایی مثل کارت کشیدن و حتی درگاه اینترنتی هم دیگر جزو شیوههای پرداخت سنتی هستند. باید به فکر شیوههای نوین پرداختی باشند.»
نیما امیرشکاری در این پنل گفت: «بانک مرکزی وقتی بسترهای نوین پرداخت را قبول میکند که این کسبوکارها اول مشتریانشان را پیدا کنند و بزرگ و محبوب شوند! بعد قانونگذار مجبور خواهد بود که آنها را قبول کند یا حداقل با آنها سر میز مذاکره بنشیند. اتفاقی مثل آن چیزی که برای اسنپ افتاده است که باعث میشود دیگر قانونگذاران حتی اگر نخواهد، نتوانند به آن فکر کنند و باید کاری برایش بکنند.»
نیما نامداری در پنل آینده پرداخت الکترونیک گفت: «فناوریهای مالی جزو زیرساختهای اساسی کسبوکار هستند و کسبوکارهای آنلاین چارهای جز اتکا به فناوریهای مالی ندارند.»
مصطفی امیری در خصوص ایجاد شیوههای نوین پرداخت گفت: «باید بگویم که ما چندی پیش یک مسیری را برای پرداخت در اینستاگرام و تلگرام آماده کردیم ولی خب بعد از معرفی این محصولات، به ما گفته شد که چون این بسترها با ایران همراهی و همکاری ندارند، بهتر است این کار را نکنید! ما هم عطایش را به لقایش بخشیدیم.»
امیرحسین باقری در پاسخ به اینکه چرا شیوههای نوین پرداختی مثل کارتخوان موبایلی توسعه نیافتند، گفت: «باید بگویم موضوع عدم توسعه این بستر بیشتر به آماده نبودن زیرساختها برمیگردد و هنوز قانونگذار نتوانسته روی آن انرژی لازم برای قانونگذاریهایش مخصوصاً در حوزههای امنیتی آن را انجام دهد.»
امین رضا ریاضتی در پنل آینده پرداخت الکترونیک گفت: «ما معتقدیم که 3 شیوه پرداخت داریم؛ دستگاه کارتخوان، درگاه پرداخت اینترنتی و جیرینگ! ولی قانونگذار با اعمال محدودیتهایی این بستر سوم را محدود کرده است؛ باید تأکید کنم که در حال حاضر، مدیران کسبوکارهای اینترنتی هستند که میتوانند تصمیم بگیرند که شیوه پرداخت برای کسبوکارشان چه باشد!»
در ادامه نیما نامداری اظهار داشت: «در یک مقطعی نظام پرداخت در کشور متولی درست و درمانی نداشته و تغییراتی ایجاد شد که خب برای آن زمان که شروع بوده خوب بود! اما الان بعد از هشت یا نه سال هنوز و همچنان به همان شیوه در حال حرکت هستیم که این باعث میشود صحبت از شیوههای نوین پرداختی کمی بیمعنا باشد. توصیه میکنم به شیوهای پرداخت غیرکارتی فکر کنید.»