پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
آغاز همکاری رسمی فرانسه و ایران در زمینه اینترنت اشیاء
شرکت فناوران پیشرو پارسنت (پارسنت)، یکی از اعضای گروه شرکتهای پارسانلین با همکاری سیگفاکس (SIGFOX) فرانسه، شبکه اینترنت اشیاء را با پوشش سراسری بر بستر شبکه ملی اطلاعات، در ایران راهاندازی میکند.
با امضاء قرارداد همکاری بین دو شرکت فناوران پیشرو پارسنت و سیگفاکس، شرکت پارسنت بهعنوان جدیدترین شرکت همکار سیگفاکس، تنها شریک تجاری این شرکت در ایران برای ارائه خدمات اینترنت اشیاء است.
همکاری پارسنت و سیگفاکس برای اولین بار، ایران را بر لبه تکنولوژی جدیدترین دستاوردها در حوزه فناوری اطلاعات قرار میدهد. همزمان با گسترش شبکه اینترنت اشیاء در جهان، عملاً شهروندان ایرانی نیز این فرصت را به دست میآورند که همچون سایر کشورهای پیشرفته از خدمات نوین این شبکه استفاده کنند. مدیران شرکت پارسنت طی روزهای آتی، خبرهای مهمی را از قرارداد همکاری و فرآیندهای اجرایی آن اعلام خواهند کرد.
سیگفاکس فرانسه اکنون در 30 کشور جهان در زمینه اینترنت اشیاء با ایجاد شبکهای مبتنی بر فناوری LPWAN فعال است و در نظر دارد شبکه بینالمللی فوق را تا سال 2018 در بیش از 60 کشور جهان توسعه دهد. سیگفاکس هماکنون با اپراتورهایی مانند تلفونیکا و SK Telecom همکاری دارد. همچنین شرکتهای بزرگی مانند سامسونگ، اینتل و توتال، بالغبر 220 میلیون یورو در شرکت سیگفاکس سرمایهگذاری کردهاند.
گروه شرکتهای پارسانلین از سالها پیش در زمینه اینترنت و دیتاسنتر فعال بوده و یکی از بزرگترین اپراتورهای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت در ایران است. شرکت پارسانلین ارتباطات پس از دریافت مجوز اپراتوری ارتباطات ثابت از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اکنون از طریق شرکت فناوران پیشرو پارسنت بهعنوان یکی از اعضای خانواده خود، هدف از همکاری با شرکت سیگفاکس فرانسوی را ایجاد زیرساخت ارتباطی LPWAN برای ارتباط اشیاء با یکدیگر در سطح ملی بر بستر شبکه ملی اطلاعات اعلام کرده است تا از این طریق با در اختیار قرار دادن اولین شبکه اینترنت اشیاء به کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی امکان ارائه خدمات بر این بستر را فراهم آورد.
اینترنت اشیاء، امکان اتصال تمامی دستگاهها که از طریق سنسورها هوشمند گردیده و با محیط پیرامون خود در تعاملاند را بر بستر اینترنت/اینترانت برای کاربران فراهم میآورد. ازجمله ویژگیهای فناوری LPWAN، توان مصرفی پایین برای اشیاء است که سبب افزایش طول عمر باتری آنها میشود. طول عمر باتری تا 10 سال، نرخ انتقال پایین، گستردگی پوشش و استفاده از باند فرکانسی آزاد از ویژگیهای فناوری LPWAN ارائه شده توسط سیگفاکس است که استفاده از آن را در برخی از کاربردها ازجمله اندازهگیری هوشمند و مدیریت ناوگانهای حملونقل، خواندن میزان کارکرد کنتور آب، برق و گاز از راه دور و صدها مورد دیگر بیهمتا میکند.
شبکههای LPWAN برای مدیریت ناوگان مناسب نیست و در هیچ جای دنیا برای این هدف پیشنهاد نمیشه. به دلیل اینکه خودروها متحرک هستن و سوییچ کردن بین سلولها انرژی زیادی مصرف میکنه درصورتیکه ماژولهای فعال در شبکه باید مصرف انرژی خیلی پایینی داشته باشن.