ارتباط فردا یکی از شرکت‌های برتر در جایزه ملی تحول دیجیتال شد

ارتباط فردا یکی از شرکت‌های برتر در جایزه ملی تحول دیجیتال شد

۱ دقیقه مدت مطالعه

در مراسم اهداء نخستین جایزه ملی تحول دیجیتال، شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا به‌عنوان یکی از شرکت‌های برتر در فناوری اطلاعات و ارتباطات در هر سه بخش موفق به کسب تندیس و لوح تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، جایزه ملی تحول دیجیتال به بررسی وضعیت ۱۹ سازمان و شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات پرداخته و پس از بررسی ۷۱ شاخص و ۱۵ مؤلفه در سه بخش زبدگی دیجیتالی، نوآوری دیجیتال و رهبران دیجیتالی؛ شرکت تجارت الکترونیکی فردا موفق به دریافت تندیس برنزین در محور نوآوری دیجیتال شده است.

Tandis-Way2pay-95-11-18

همچنین در بخش اهتمام به زبدگی دیجیتالی این شرکت توانست لوح تقدیر دریافت کند. از دیگر جوایزی که مدیران این شرکت موفق به دریافت آن شدند، تندیس برنزین رهبری دیجیتال است.

این جوایز در اختتامیه مراسم سومین کنفرانس ملی سیستم‌های اطلاعاتی به شرکت‌های برتر در این حوزه اهدا شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل