راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

کارگاه «مانور تاب‌آوری» با تمرکز بر ریسک‌های واقعی استارتاپ‌ها در تریگ‌آپ برگزار شد

پایداری با تکیه بر رویکردهای مناسب در زمان بحران

در راستای رویکرد تریگ‌آپ برای ماندن در کنار تیم‌ها در شرایط سخت روزهای پس از جنگ و در پاسخ به نگرانی‌های تیم‌های استارتاپی برای ادامه مسیر در شرایط فعلی، روز یکشنیه ۲۴ تیرماه کارگاه «مانور تاب‌آوری» در فضای هم‌اندیشی سینرژی برگزار شد. در این رویداد سه‌ساعته با حضور تیم‌های استارتاپی پرتفو، مدیران ارشد و اعضای هیئت‌مدیره تریگ‌آپ، تمرکز اصلی بر شناسایی و تحلیل ریسک‌های واقعی و فعلی استارتاپ‌ها گذاشته شد، مسائلی که در شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی امروز، آینده تیم‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

به گزارش روابط عمومی تریگ‌آپ، در رویداد مانور تاب‌آوری با همراهی خود تیم‌ها، سناریوهای پرریسک به‌صورت عملی شبیه‌سازی شد و برای هر ریسک، راه‌حل‌های قابل اجرا در دو بازه زمانی کوتاه‌مدت (۳۰ روزه) و بلندمدت طراحی شد. این راهکارها به‌صورت شخصی‌سازی‌شده و متناسب با ساختار، منابع و موقعیت هر استارتاپ تهیه شد تا در عمل نیز قابل پیاده‌سازی باشد. این برنامه گامی در جهت تقویت تاب‌آوری تصمیم‌سازان استارتاپی و حفظ همدلی و همراهی واقعی میان تریگ‌آپ و تیم‌های نوآور در شرایط بحرانی طراحی و اجرا شد.


انعطاف درست دیدن است


در رویداد مانور تاب‌آوری مدیران ارشد و راهبران تریگ‌آپ در بیان اهمیت تاب‌آوری در روزهای بحران به گفت‌و‌گو با اعضای ۱۶ استارتاپ حاضر در برنامه نشستند. در ابتدای رویداد حجت خالقی، مدیر راهبری تریگ‌آپ ضمن تأکید بر این که در رویارویی با هر بحرانی باید به رویکردهای فرهنگی آن توجه داشت، توضیح داد:‌ «همه ما دوران سختی را گذراندیم و نمی توان سختی و ابهام روزهای آینده را کتمان کرد. مهم این است که باید همگی هر آنچه پیش‌آمده را به رسمیت بشناسیم و برای روزهای آینده سناریو داشته باشیم. این که ممکن است در آینده با چه ریسک‌هایی رو به رو باشیم و چه فرصت‌هایی در اختیار داشته باشیم.» به عقیده حجت خالقی در شرایط کنونی انعطاف‌پذیری رکن مهمی است. انعطافی که معطوف به ندیدن نباشد بلکه متمرکز بر درست دیدن شرایط باشد.

حجت خالقی، مدیر راهبری تریگ‌آپ

ظرفیت‌های شخصیتی، نقطه امن انسان امروز


حامد ساجدی، رئیس هیئت‌مدیره تریگ‌آپ نیز در رویداد «مانور تاب‌آوری» به لزوم مواجه شفاف و واقعی با بحران‌ها اشاره کرد. او با این استدلال که بحران حذف‌ناشدنی هستند گفت: «دریای آرام ناخدای قهرمان نمی‌سازد. به حتم بحران‌ها برای هر کسب و کاری وجود خواهند داشت ولی آنچه اهمیت دارد رفتار بعد از بحران است. اینجاست که بحران‌ها از هم متفاوت می‌شوند. این که چطور با بحران رو به رو شویم بیش از خود بحران اهمیت دارد.»

حامد ساجدی، رئیس هیئت‌مدیره تریگ‌آپ

او در ادامه افزود:‌ «معمولا وقتی خطر یا بحران پیش می‌آید واکنش طبیعی پناه بردن به نقط امن است. اما این نقطه امن برای انسان امروزی کجاست؟ زمانی نقطه امن برای ما فناوری‌ها و محصولات برآمده از آن بود اما امروز این نقطه امن ظرفیت‌های شخصیتی است.»

رئیس هیئت‌مدیره تریگ‌آپ به تیم‌ها پیشنهاد داد که ظرفیت‌های شخصیتی خود را بشناسند و بازخوانی کنند تا بتوانند از دل بحران‌ها سربلند بیرون بیایند.

ساجدی در ادامه بر تشریح واژه پایداری نیز پرداخت. به گفته او پایداری خوب است اما بر رویکردی درست. او در این باره گفت: «بحران‌های اخیر ما را با رویکردی درست نشان داد. تلنگری بود تا با رویکردهای درست و نادرست خود آشنا شویم. انتخاب طیف درست مشتریان، مدل کسب‌وکاری مناسب و… همگی از مسایلی است که در مسیر پایداری درست در بحران به ما مبرهن شد.»

منبع تریگ‌آپ
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.