راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

سیستمی‌کردن فرایندهای مالیاتی، تحولی مهم در نظام مالیاتی رقم زده است

مدیرکل حسابرسی سیستمی و ریسک و تمکین مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: «چنانچه سازمان‌ها به سمت سیستمی‌شدن نروند محکوم به فنا هستند.»

به گزارش سازمان امور مالیاتی کشور، جهانگیر رحیمی، مدیرکل حسابرسی سیستمی و ریسک و تمکین مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در همایش روابط‌عمومی‌های مالیاتی سراسر کشور به ارائه توضیحاتی درخصوص ضرورت سیستمی‌کردن فرایندهای مالیاتی و دستاوردهای آن پرداخت.

مدیرکل حسابرسی سیستمی و ریسک و تمکین مالیاتی گفت: «اگر به فضای سیستمی و رویکردهای سیستمی توجه نکنیم محکوم به شکست هستیم و عقب خواهیم ماند. در دفتر حسابرسی سیستمی بحث سیستمی‌کردن فرایندهای مالیاتی وجود دارد که با آن مواجه هستیم.»

او بیان کرد: «بدون تولید اظهارنامه برآوردی ماده (۹۷) دیگر امکان کشیدن برگه تشخیص مالیاتی وجود ندارد و شرط اعتراض به برگه تشخیص، اتصال آن به اظهارنامه است.»

رحیمی اظهار کرد: «۳.۵ میلیون برگ تشخیص مالیاتی برای عملکرد سال ۱۳۹۸ از طریق سیستمی صادر شد. همچنین دو میلیون و صد هزار برگ تشخیص برای ارزش‌افزوده صادر شده است.»

مدیرکل حسابرسی سیستمی و ریسک و تمکین مالیاتی در پایان تصریح کرد: «امروز سازمان می‌تواند برای مودی اظهارنامه برآوردی تولید کند که اساس ایجاد برگه تشخیص مالیاتی است. تمام اطلاعات مربوط به تراکنش‌های بانکی، صورت معاملات فصلی و ماده (۱۶۹) مکرر به دست می‌آید در این اظهارنامه‌های برآوردی لحاظ می‌شوند.»

منبع سازمان امور مالیاتی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.