پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
در پی شکایت تپسی، شورای رقابت اسنپفود را به رویههای ضدرقابتی محکوم کرد
در پی شکایت تپسی از اسنپفود، شورای رقابت با اکثریت آرا، اسنپفود را به رویههای انحصاری محکوم کرد. این شورا پس از بررسی شکایات و مستندات ارائه شده، قراردادهای انحصاری اسنپفود با رستورانها را مصداق رویههای ضدرقابتی تشخیص داد و در رأی خود، این شرکت را به حذف شروط ضدرقابتی از قراردادها، شامل قراردادهای پیشین جاری و قراردادهای آتی موظف کرد.
به گزارش روابط عمومی تپسی، بر اساس مصوبه شورای رقابت، اگرچه اسنپفود در قراردادهای خود از عبارات اجبارکننده استفاده نکرده، اما مجموع شروط و قیود قراردادی بهگونهای بوده که رستورانهای طرف قرارداد نمیتوانستند با رقبای اسنپفود همکاری کنند و برای خروج از قراردادهای انحصاری هم ملزم به پرداخت جریمه و وجه التزام بودند.
بر این اساس، شورای رقابت این قراردادها را با توجه به سهم مسلط اسنپفود در بازار، مصداق رویه ضدرقابتی دانسته و با اکثریت آرا، رأی به توقف رویه ضد رقابتی اسنپ فود و عدم تکرار آن در آینده صادر کرده است. این رأی به این معناست که شروط ضدرقابتی قراردادها شامل «اعطای تخفیف در کمیسیون به شرح همکاری انحصاری» از قراردادهای پیشین جاری و آتی حذف خواهند شد. همچنین، جریمههایی که برای خروج رستورانها از قراردادهای انحصاری و همکاری با رقبا تعیین شده بود نیز بیاعتبار خواهند بود. در ادامه نیز مطابق با رأی شورای رقابت، اسنپفود مجاز به استفاده از چنین شروطی در قراردادهایش نخواهد بود.
آبان سال گذشته بود که تپسی از اسنپ به دلیل ایجاد انحصار در سفارش آنلاین غذا به شورای رقابت شکایت کرد. پیش از تپسی، شرکت زودکس و شرکت ازکیوام نیز در حوزههای سفارش آنلاین و پرداخت اعتباری، از اسنپ شکایت کرده بودند.
تپسی در شکایات خود، ارائه تخفیف مشروط به همکاری انحصاری از سوی بازیگر دارای موقعیت مسلط و همچنین تعیین جریمههای سنگین برای رستورانها در ازای خروج از قراردادهای انحصاری را مصداق رویههای ضدرقابتی این شرکت دانسته بود.