پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مریم قدس گلشن، معاون توسعه نوآوری ایرانکیش در پنل تخصصی اینوتکس ۲۰۲۵: ایران، جای نوآوری است
همزمان با برگزاری رویدادی تخصصی در حوزه نوآوری کشور، اینوتکس ۲۰۲۵، نشست تخصصی با موضوع اهمیت منابع انسانی در صنعت نیمه هادی با حضور مریم قدس گلشن، معاون توسعه محصول و نوآوری ایرانکیش، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانکیش، در این پنل تخصصی، محمدرضا باقری، مدیر پروژه منابع انسانی مبتنی بر هوش مصنوعی پردیس؛ حمید مهدی، کارگزار توسعه نوآوری پردیس و صادق صادق زاده، دانشیار گروه نانو فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، نیز حضور داشتند.
قدس گلشن در این نشست با اشاره به اهمیت سرمایههای انسانی باوجود توسعه هوش مصنوعی و لزوم حضور آنها در دنیای کسبوکار گفت: «خیلی از دانشجویان من در دانشگاه که روی موضوع نوآوری و توسعه محصول با من همکاری دارند، میگویند که دیگر در ایران جایی برای ما نیست، ما فقط اپراتوریم و قرار است همهچیز از خارج بیاید یا سرمایهگذاری فقط برای شرکتهای خارجی باشد. این حرفها برای من بسیار دردناک است. این در حالی است که باور دارم، ایران، جای نوآوری است، ما همین حالا در معاونت نوآوری ایرانکیش در حال انجام کارهای مهمی هستیم. من به تکتک همکارانم افتخار میکنم. واقعاً دلم میخواهد همه آنها را به دانشگاه ببرم و بگویم که اینگونه نیست که دانشجویان فکر میکنند. در همین روزها دو مورد از ایدههای خلاقانه ما در مجموعه ایران کیش، به مرحلهای رسیدند که به تولید محصول منجر شدهاند و تمام فرایند آن درون شرکت انجام میشود.»
معاون توسعه محصول و نوآوری شرکت ایران کیش، تأکید کرد: «این محصولات حاصل مطالعه مقالات و تلاش تیمهای ماست. نکته بسیار مهم برای من این است که اگر بتوانیم با آموزش صحیح و نیازسنجی دقیق، نیروی انسانی را نه به عنوان اپراتور بلکه بهعنوان تحلیلگر و متخصص به کار بگیریم، بهطورقطع (شاید نه صد درصد) اما بیش از پنجاه درصد موفق خواهیم بود.»
او گفت: «اما برای این کار باید چه کرد؟ اگر قرار است اطلاعات و دانش از خارج وارد شود، آموزش آن باید به پرسنل و سرمایه انسانی ما منتقل شود. آنها باید احساس کنند که در فرایند خلق محصول شریک هستند. این آنها هستند که ایدهها را طراحی میکنند و تبدیل به محصول میسازند؛ بنابراین باید روی سرمایه انسانی خودمان سرمایهگذاری کنیم.»
معاون توسعه محصول و نوآوری ایرانکیش در بخش پایانی سخنان خود به مخاطبان این پنل که دانشجویان حوزه هوش مصنوعی بودند گفت: «دوست دارم جمله آخرم را به صورت درد دل بگویم؛ شما جوانان و دانشجویان این سرزمین، شما هستید که کمککنندهاید، شما هستید که میسازید. من به همین دلیل از عبارت سرمایه انسانی استفاده میکنم. چون منابع انسانی اگر پرورش یابد، به سرمایه انسانی تبدیل میشود. منابع انسانی فقط اجراکننده نیست؛ تحلیل، تصمیمگیری، خلاقیت و اخلاق، همه به دانش و تفکر شما بستگی دارد.»
قدس گلشن افزود: «بهخوبی میدانم دانش فردای من از امروز کمتر است. پس تا میتوانید خودتان را بهروز نگه دارید، یاد بگیرید و خودتان بمانید و بسازید. من عاشق دهه هشتادیها هستم. از دانشجویانم یاد گرفتم که چگونه قوی باشم. ما به شما نیاز داریم. باید شما را در پروژههای جدی هوش مصنوعی وارد کنیم.»
گفتنی است دومین همایش ملی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا همراه با نمایشگاه اینوتکس 2025 در محل پارک علم و فناوری پردیس برگزار شد.