راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

رشد ۶۵ درصدی درآمد خالص بانک تجارت در سال ۱۴۰۳، ناشی از افزایش درآمدهای غیرمشاع

بانک تجارت در سال ۱۴۰۳ با رشد ۶۵ درصدی در درآمد خالص و ۴۵ درصدی در درآمد ناخالص مواجه شد. درآمدهای غیرمشاع این بانک، به ویژه از محل کارمزدها، رشد بالایی داشت و ۱۷ درصد از درآمد کل بانک از کارمزدها تأمین شد. همچنین بانک تجارت توانست با افزایش سرمایه ۳۴۰ درصدی، در صدر بانک‌های ایران از نظر سرمایه قرار گیرد

درآمد ناخالص بانک تجارت در سال گذشته با ۴۵ درصد رشد، به رقم ۱۴۲.۷ هزار میلیارد تومان رسید و خالص درآمد این بانک هم پس از کسر هزینه‌های عملیاتی از جمله هزینه سود سپرده‌ها بالغ بر ۵۱.۳ هزار میلیارد تومان برآورد شده که یک جهش ۶۵ درصدی را در کارنامه خود ثبت کرده است.

به گزارش روابط‌ عمومی بانک تجارت، رشد ۶۵ درصدی بانک تجارت در سال گذشته مربوط به درآمد خالص این بانک در سال گذشته بوده است. این افزایش ناشی از بهبود عملکرد بانک در کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمدهای غیرمشاع، به ویژه از محل کارمزد خدمات و سرمایه‌گذاری‌ها، است. این بانک با ثبت نهایی افزایش سرمایه در روزهای آخر سال ۱۴۰۳ نیز به‌دنبال شروعی متمایز در سال جدید است.


احیای اعتبار بانک تجارت در طول پنج سال


حرکت بر مدار سود در پنج سال متوالی، حرکت به سمت بانکداری نوین با خدمات و محصولات جدید و مورد انتظار مشتریان، بهره‌وری بالای شعب و البته نوسازی زیرساخت‌ها، بهداشت اعتباری و انضباط مالی در بانک تجارت باعث شده تا سهام‌داران بانک تجارت شاهد پوست‌اندازی و احیای اعتبار بانک و افزایش سهم آن در بازار پول باشند.

تلاش برای استحکام مالی بیشتر و بهبود شاخص نسبت کفایت سرمایه بانک تجارت، فراتر از حد تعریف شده بانک مرکزی از یک‌سو و خروج از سهام‌داری و بنگاه‌داری باهدف مدیریت بهینه منابع از سوی دیگر، تا روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ در بانک تجارت ادامه داشت و سرانجام افزایش سرمایه ۳۴۰ درصدی این بانک به ثبت نهایی رسید تا «تجارت» اکنون با سرمایه یک میلیون و ۴۸۰ هزار و ۱۳۸ میلیارد ریال، صدرنشین نظام بانکی ایران از حیث سرمایه ثبت شده باشد.


عملکرد موفق بانک تجارت در بهبود رضایت مشتریان


بانک تجارت در آخرین ماه از سالی که گذشت موفق شد تا درآمدهای عملیاتی‌ از محل سود تسهیلات، سپرده‌گذاری، اوراق بدهی، سرمایه‌گذاری و کارمزد را ۲۰۳ درصد نسبت به اسفند سال ۱۴۰۲ افزایش دهد و به درآمد ۳۲۷ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریالی دست یابد. همچنین در اسفندماه سال گذشته درآمد سرمایه‌گذاری بانک تجارت به‌واسطه فروش سهام شرکت فولاد مبارکه، ۸۸۲۰ درصد رشد داشت و درآمدهای کارمزدی هم رشد ۱۲۲ درصدی را تجربه کرد. به‌این‌ترتیب ۴۸ درصد از درآمد عملیاتی بانک از محل سود تسهیلات، ۳۹ درصد ناشی از سرمایه‌گذاری‌ها، ۱۱ درصد بابت کارمزد خدمات متنوع به مشتریان و یک درصد هم از محل سپرده‌گذاری‌ها بوده است.

دستاورد دیگر بانک تجارت در سال ۱۴۰۳ تجربه سیر صعودی درآمدهای اختصاصی از محل کارمزد خدمات بود. بانک تجارت با فاصله محسوس نسبت به دیگر رقبای بانکی در صدر جدول رقابت بر سر کارمزدها ایستاد و جایگاه خود را مستحکم کرد. نشانه‌ای از رضایت مشتریان و فعالان اقتصادی از خدمات این بانک که نویدبخش کاهش وابستگی بانک به درآمدهای مشاع بوده که ریشه در بهبود شاخص رضایت و تجربه مشتریان از کیفیت محصولات و خدمات دارد.

نگاهی به ترکیب درآمدی بانک تجارت در سال گذشته به‌وضوح نشان می‌دهد که ۱۷ درصد از کل درآمد به‌دست‌آمده از محل کارمزدها بوده که بالاترین نسبت در بین همه بانک‌های فعال در کشور است و افزون بر اینکه سهم درآمد سرمایه‌گذاری‌ها ۱۱ درصد، سود تسهیلات پرداخت شده ۶۸ درصد و سپرده‌گذاری‌ها نیز ۳ درصد برآورد شده است.

کارنامه بانک تجارت در پایان سال گذشته نشان از رشد ۷۱ درصدی خالص درآمد کارمزدها نسبت به سال قبل دارد. به‌نحوی‌که ۲۸ درصد از مجموع درآمد کارمزدی ۱۳ بانک منتخب بورس و فرابورس به نماد «وتجارت» اختصاص پیدا کرده و باعث درآمدزایی خالص ۱۹۹ هزار و ۸۳۱ میلیاردریالی شده است.

منبع روابط عمومی بانک تجارت
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.