پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
رئیس اداره مبارزه با پولشویی ایران کیش: با اجرای طرحهایی، تخلفات مربوط به تراکنشها و پایانههای خارج از کشور را به شکل چشمگیری کاهش دادیم
رئیس اداره مبارزه با پولشویی ایرانکیش معتقد است که بخش زیاد و قابلتوجهی از خواستههای شاپرک از شرکت کارت اعتباری ایرانکیش، با فعالیت جدی در حوزه مبارزه با پولشویی محقق شده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت کارت اعتباری ایرانکیش، مهدی آزاد، رئیس اداره مبارزه با پولشویی ایرانکیش، معتقد است که درباره موضوعات مربوط به مبارزه با پولشویی، از یک سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در ایران کیش اتفاق افتاده است. او در این خصوص توضیح داد: «طرحهایی را در قالب قوانینِ شناسایی پایانههای مشکوک و رفتارهای مشکوک پذیرندگان پیادهسازی کردیم. یکی از حساسیتهای ویژه شرکت و شاپرک، در مقوله تراکنشها و پایانههای خارج از کشور است که طی ماههای اخیر با مدیریت این موضوع شاهد کاهش بسیار زیاد در اینگونه از تخلفات هستیم.»
او افزود: «علاوه بر پشتیبانان ایرانکیش که بهصورت جدی موضوعات مشکوک در شبکه پرداخت را مدیریت میکنند، همکاران ما در همه ادارههای این شرکت میتوانند گزارشهایی را که در خصوص این موارد به گوششان میرسد با اداره مبارزه با پولشویی در میان بگذارند.»
آزاد با اشاره به دورههای مختلف آموزشی مرتبط با پولشویی در ایرانکیش افزود: «دورههای آموزشی را به صورت اختصاصی برای پرسنل شرکت خود و پرسنل معرفیشده از شرکتهای هدایت تراکنشی برگزار کرده و میکنیم، در این دورهها کلیات مبارزه با پولشویی، مخاطراتی که ممکن است این پدیده، برای سازمانها ازجمله شرکت کارت اعتباری ایرانکیش ایجاد کند را معرفی کرده و نحوه شناسایی و روش مقابله با آنها را توضیح دادیم.»
رئیس اداره مبارزه با پولشویی ایرانکیش گفت: «در سال جاری، بازهم به کمک همکارانمان در واحد عملیات، ریسک تعامل کاری با پذیرندگان را شناسایی و آنها را در سازمان پیادهسازی کردیم. این موضوع، کمک زیادی به سازمان میکند، به این دلیل که قبل از ارائه هرگونه خدمتی به پذیرندگان این نکته مشخص میشود که پذیرنده در چه ردهبندی قرارگرفته است و بر اساس این ردهبندی، شناساییهای لازم صورت میگیرد. یکی از نکات مهم در حوزه مبارزه با پولشویی در تمام سطوح ملی، شناسایی عامل خطر است. بهواسطه اینکه ما با پذیرندگان بهصورت مستقیم در ارتباط هستیم لازمه کار ما این است که شناسایی را بهصورت دقیق انجام دهیم. این شناساییها باید در سه سطح انجام شود، سطح ساده، سطح معمولی و سطح مضاعف. با در اختیار داشتن ریسک تعامل کاری، ما میتوانیم تشخیص دهیم که پذیرنده ما در چه رتبهای قرار میگیرد.»