مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی برگزار شد /  باجت جایزه نوآوری برتر سال ۱۴۰۲ را کسب کرد

مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی برگزار شد /  باجت جایزه نوآوری برتر سال ۱۴۰۲ را کسب کرد

۱ دقیقه مدت مطالعه

جشنواره هشتم «نوآوری برتر ایرانی» با معرفی نوآوری‌های برتر کشور و تقدیر از آنها به کار خود پایان داد. محمدمهدی اسمعیلی مدیر عامل سیمرغ تجارت، تندیس و لوح تقدیر برای اپلیکیشن باجت به عنوان نوآوری برتر سال ۱۴۰۲ را دریافت کرد.

به گزارش شرکت سیمرغ تجارت،‌ این جشنواره با هدف شناسایی، انتخاب، ممیزی و احراز برترین نوآوری‌های شرکت‌های ایرانی در چهار بخش نوآوری در محصول، نوآوری در خدمت، نوآوری در فرایند و نوآوری در کسب‌وکار به همت دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.

این رویداد زمینه معرفی و تقدیر از تلاشگران حوزه صنعت و کسب‌وکار را فراهم‌ کرده و با شناخت نقاط قوت و قابل بهبود، به نهادینه کردن و بلوغ فرآیندهای نوآوری در شرکت‌های ایرانی کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل