پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مدیرعامل شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی مطرح کرد / پنج محصول یاس در دهمین همایش بانکداری الکترونیک ارائه شد
طبق گفته مدیرعامل شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی، این شرکت در دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت محصولاتی همچون اپلیکیشن پرداخت «خاصمنظوره»، کیوسک بانکی، سامانههای جامع «مانیتورینگ و مدیریت پرداخت سوخت» و «نظرسنجی» و محصول جامع «مدیریت چرخه زیست دستگاه کارتخوان و اموال» را ارائه کرده است.
آیدین آرنگ، مدیرعامل شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی در گفتوگویی از ارائه پنج محصول این شرکت در دهمین همایش بانکداری الکترونیک خبر داد و در این زمینه گفت: «یکی از محصولات قابل ارائه ما، اپلیکیشن پرداخت «خاصمنظوره» برای صنف طلافروشان است که روی پایانههای فروش شرکت بهپرداخت پیادهسازی شده است. یکی دیگر از محصولاتی که ارائه میدهیم، «کیوسک بانکی» است که هم سختافزار و هم نرمافزار آن در این شرکت طراحی و تولید شده است.»
او ادامه داد: «سامانههای جامع «مانیتورینگ و مدیریت پرداخت سوخت» و «نظرسنجی» نیز از مجموعه سامانههایی است که در این شرکت توسعه یافته و به نمایش درآمده است. همچنین، محصول جامع «مدیریت چرخه زیست دستگاه کارتخوان و اموال» در همایش بانکداری الکترونیک ارائه شد که مشتمل بر چندین بخش مجزاست که بهصورت یکپارچه عمل میکنند.»
مدیرعامل شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره فعالیت این شرکت در عرصه طراحی و پیادهسازی سیستمهای یکپارچه اطلاعاتی و نظامهای ارتباطاتی اظهار کرد: «همانگونه که از نام شرکت نیز برداشت میشود، در ادوار مختلف مدیریت شرکت، رویکرد مهندسی سیستم در تمامی تصمیمات کلان و پروژههای اجرایی شرکت وجود داشته و همین امر باعث شده تا با بهرهگیری از متخصصان این حوزه، پروژههای متعددی در سطوح مختلف طراحی شود و پیادهسازی سیستمهای یکپارچه اطلاعاتی و نظامهای ارتباطی به اجرا درآید.»
او در ادامه بیان کرد: «این رویکرد همواره در ساختار حاکمیتی شرکت وجود داشته و به ورود تخصصی به حوزه مدیریت خدمات میدانی و به دنبال آن تولید و استقرار سامانههای مدیریت یکپارچه خدمات پشتیبانی دستگاههای کارتخوان شرکت بهپرداخت ملت، مانیتورینگ دستگاههای خودپرداز و کیوسکهای بانکی، توسعه راهکارهای نوین پرداخت و اجرای آن در جایگاههای سوخت کشور، تولید و پشتیبانی چندین سامانه تخصصی بانکی ازجمله سامانه بازرسی، وصول مطالبات، ارزیابی اموال و چندین سامانه دیگر منجر شده است. بدین ترتیب، این شرکت همواره با تکیه بر دانش تخصصی و تجارب ارزنده خود، بر ارتقای بهرهوری سیستمهای یکپارچه اطلاعاتی و نظامهای ارتباطاتی متمرکز بوده است.»
شرکت مهندسی سیسم یاس ارغوانی چگونه دانشبنیان شد؟
طبق گفته آرنگ، شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی دامنه وسیع و متنوعی از تصمیمات، اقدامات و فعالیتها را در یک سال گذشته در دستور کار خود داشته که از مهمترین آنها میتوان به استقرار سامانه چرخه زیست دستگاههای کارتخوان و سایر ملزومات با هدف ایجاد شفافیت در کنترل داراییها و تعیین محل و طول عمر هر دستگاه اشاره کرد.
او در بخش دیگری از صحبتهای خود ادامه داد: «همچنین واحد تعمیرات و تولید شرکت با هدف کاهش نیاز به واردات قطعات مصرفی، برای طراحی و ساخت برخی از بردها و قطعات الکترونیکی مورد مصرف در ابزارهای پرداخت اقدام کرده است. علاوه بر این، در حوزه توسعه کسبوکار، فرصتهای درآمدی خوبی در بازار برای شرکت شناسایی شده که بهصورت جدی در دستور کار بخشهای مختلف شرکت قرار گرفته و نتایج خوبی نیز در زمینه تولید کیوسک بانکی و بهبود قراردادهای جاری به همراه داشته است. »
مدیرعامل شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی بیان کرد: «بهبود شاخصهای سرمایه انسانی و تلاش برای افزایش سطح رضایتمندی شغلی کارکنان شرکت از دیگر اقدامات شرکت بوده است.»
آرنگ درباره چگونگی پیوستن یاس ارغوانی به مجموعه شرکتهای دانشبنیان توضیح داد: «همانطور که پیشتر نیز بیان شد، یکی از مهمترین رویکردهای مدیریت این شرکت از ابتدای تأسیس تاکنون، تکیه بر مهارتها و ظرفیتهای داخلی بوده که موجب تولید سامانههای داخلی بهمنظور پیادهسازی بهینه فرآیندهای کسبوکاری مبتنی بر روشهای علمی و اصولی شده است. بر همین اساس نیز این شرکت جهت مدیریت خدمات میدانی خود در حوزه پشتیبانی از پایانههای فروش شرکت بهپرداخت ملت، سامانهای را تحت عنوان سیپا (سامانه یکپارچه پایانههای فروش) توسعه داده و پس از ارزیابیهای انجامشده، این شرکت از سال ۱۳۹۸ بهواسطه سامانه مدیریت خدمات میدانی خود به مجموعه شرکتهای دانشبنیان پیوسته است.»