جواد جوادی مدیرعامل بانک خاورمیانه شد

جواد جوادی مدیرعامل بانک خاورمیانه شد

۱ دقیقه مدت مطالعه

در آستانه یازدهمین سال فعالیت بانک خاورمیانه، جواد جوادی به‌عنوان مدیرعامل جدید این بانک معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی بانک خاورمیانه، جوادی با تأیید بانک مرکزی و تصویب اعضای هیئت‌مدیره، جانشین پرویز عقیلی کرمانی شد و عقیلی نیز به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره، همچنان در بانک حضور خواهد داشت. جوادی از ابتدای تأسیس بانک خاورمیانه در سال ۱۳۹۱ تاکنون، به‌عنوان قائم مقام و عضو هیئت‌مدیره در این بانک فعالیت داشته است.

او دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مدیریت مالی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناسی ارشد EMBA از دانشگاه «آلتو» فنلاند است و در کارنامه کاری خود، سابقه فعالیت در بانک کارآفرین به‌عنوان معاون مدیرعامل را نیز دارد.

به گفته جوادی، برنامه استراتژیک بانک، همچنان تمرکز بر حوزه بانکداری شرکتی است و در کنار این برنامه اصلی،‌ در توسعه خدمات دیجیتالی، ارائه راهکارهای خدمات الکترونیکی ویژه مشتریان حقوقی و حقیقی، طراحی و گسترش سامانه‌های غیرحضوری در کنار ارائه خدمات ارزی و بین‌المللی نیز فعال خواهیم بود.

او همچنین تأکید کرد: «همراهی و کمک به رشد کسب‌و‌کار مشتریان همچون گذشته رویکرد اجرایی بانک خواهد بود و به این منظور تربیت سرمایه انسانی توانمند و متخصص و ارائه خدمات بانکی متناسب با نیازهای اختصاصی مشتریان را مورد توجه قرار خواهیم داد.» 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی