سیف به واشنگتن رفت

سیف به واشنگتن رفت

۱ دقیقه مدت مطالعه

رئیس کل بانک مرکزی در راس یک هیات بلند‌ پایه از مقامات اقتصادی کشور برای شرکت در اجلاس بهاره بانک جهانی و صندوق بین المللی پول به آمریکا سفر کرد.

بانک مرکزی اعلام کرد: نشست مشترک صندوق بين المللي پول (IMF) و گروه بانک جهاني(World Bank Group)‌ همه ساله در دو نوبت و با حضور روساي کل بانک هاي مرکزي و وزراي اقتصادي و دارايي کشورهاي عضو برگزار مي‌شود.

اجلاس بهاره در اواخر فروردين ماه و اجلاس پائيزه (سالانه) به طور معمول در اواسط مهرماه در واشنگتن برگزار مي‌گردد و هر سه‌سال يک بار نيز يکي از کشورهاي عضو به عنوان ميزبان اجلاس سالانه تعيين مي‌شود.

در اجلاس بهاره امسال نيز که‌ در روزهای 11 تا 13 آوریل 2014 ( برابر با 22 تا 24 فروردین1393) برگزار مي شود، رئيس کل بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران و هيات همراه حضور خواهند داشت.

حضور مقامات بانکي و اقتصادي کشورها در اين اجلاس فرصت مناسبي را فراهم مي‌آورد، تا ملاقات‌هايي ميان روساي کل و ساير اعضاي هيات هاي اعزامي از کشورهاي مختلف در راستای افزايش ارتباط و همکاري‌هاي بانکي و اقتصادي فيمابين صورت گیرد.

منبع: بانک مرکزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل