راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

چرا فروش اینترنتی دارو و لوازم بهداشتی ممنوع است؟

daroo-drug-pharmacy-way2pay-92-03-29

روزنامه خراسان گزارشی در خصوص گسترش فروشگاه‌های اینترنتی دارو تهیه کرده است و در بخشی از این گزارش آمده است «۷۰ درصد داروهای فروخته شده اینترنتی تقلبی است». در ادامه بخش‌هایی از این گزراش آورده شده است.

سرهنگ عرفانی رئیس پلیس فضای تبادل اطلاعات استان خراسان رضوی، به فروش برخی کالاهای بهداشتی و داروهای غیراستاندارد و بی نام و نشان از طریق اینترنت اشاره می‌کند و می‌افزاید: در این شیوه کلاهبرداری افراد فقط یک شماره تلفن اعتباری در اختیار خریدار قرار می‌دهند و بعد از دریافت هزینه از آن تلفن نیز دیگر استفاده نمی‌کنند.

.

بیشترین کالاهای عرضه شده اینترنتی

وی درباره بیشترین کالاهای تقلبی و تاریخ گذشته که از طریق سایت‌های کلاهبرداری اینترنتی عرضه می‌شود اظهار می‌دارد: داروهای جنسی، لوازم آرایشی و داروهای چاقی و لاغری و ریزش مو عمده‌ترین داروهای تقلبی و تاریخ گذشته کشف شده را شامل می شود.

.

چهار هزار قلم داروی کشف شده

عرفانی به فعالیت‌های پلیس فتای استان در سال جاری اشاره می‌کند و می‌گوید: از ۴ هزار قلم داروی فروخته شده اینترنتی که توسط پلیس فتا امسال کشف شده بیش از ۷۰ درصد تقلبی و تاریخ مصرف گذشته بوده است.

.

فروش اینترنتی دارو ممنوع است

عرفانی با بیان این که فروش اینترنتی هر نوع دارویی ممنوع است، می‌گوید: در صورتی که شهروندان طعمه سایت‌‎های اینترنتی شدند بلافاصله با شماره تلفن‌های پلیس فتا تماس بگیرند و ما را مطلع کنند.

.

خرید دارو خارج از چرخه داروخانه ممنوع است

هم چنین دکتر محمدرضا صابری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این باره می‌گوید: خرید دارو خارج از چرخه توزیع، یعنی داروخانه ممنوع است و داروها فقط باید از طریق داروخانه تهیه شود. وی با بیان این که فروش دارو خارج از این چارچوب دخالت در نظام دارویی کشور محسوب می‌شود و جرم است، می‌افزاید: فروش اینترنتی دارو ممنوع است حتی اگر صحت دارو تایید شود و تاریخ داشته باشد. صابری تصریح می‌کند: بیشتر داروهایی که به صورت اینترنتی فروخته می‌شود تقلبی است چون داروهای مورد نیاز عموم مردم را نمی‌فروشند بلکه داروهای لوکس را می‌فروشند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.