پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
ایران خودرو و بانک ملت با یکدیگر تفاهمنامه همکاری امضا کردند / قطعهسازان برای تعمیق ساخت داخل حمایت میشوند
گروه صنعتی ایرانخودرو تفاهمنامهای در قالب تأمین مالی هشت پروژه بومیسازی قطعات با فناوری بالا و ارائه تسهیلات به زنجیره تأمین این خودروسازی، با بانک ملت امضا کرد تا قطعهسازان در جهت تعمیق ساخت داخل حمایت شوند.
به دنبال مشکلات تأمین نقدینگی مورد نیاز قطعهسازان توسط خودروسازان، تفاهمنامه همکاری میان گروه صنعتی ایرانخودرو و بانک ملت امضا شد. این تفاهمنامه با حضور امیربیات -معاون وزیر صمت ورئیس هیات عامل ایدرو- در حاشیه سیامین جلسه ستاد ساخت داخل ایران خودرو به امضای فرشاد مقیمی (مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو) و محمد بیگدلی (مدیرعامل بانک ملت) رسید.
این تفاهمنامه به ارزش هزار و ۱۸۵ میلیارد ریال درقالب تسهیلات کوتاهمدت و بلندمدت، با هدف ایجاد جهش در تولید قطعات ساخت داخل، ارتقای فناوری قطعات، جلوگیری از خروج ارز و همچنین ایجاد اشتغال منعقد شده است. بانک ملت با امضای این تفاهمنامه نسبت به اعطای تسهیلات سرمایه ثابت بلندمدت به زنجیره تأمین قطعه ایرانخودرو درجهت حمایت از پروژههای خودکفایی درساخت قطعات اقدام خواهدکرد.
در مراسم امضا این تفاهمنامه، فرشاد مقیمی- مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو- با اشاره به اینکه این خودروساز توانسته تا اواسط تیرماه سال جاری، کاهش ارزبری پنچ میلیون یورویی حاصل از پروژههای ساخت داخل را با کمک دانش مهندسان و متخصصان و کارگران ایرانی محقق کند، اظهار کرد: «طبق برنامهریزیهای صورت گرفته تا پایان سال جاری، با خودکفایی قطعات خرید خارجی ساپکو به صورت مستقیم، خودکفایی قطعات خرید خارجی سازندگان و نیز خودکفایی مواد اولیه با منشاء خارجی، ۱۵۳ میلیون یورو کاهش ارزبری محقق خواهدشد.
درسال آینده نیز از طریق خودکفایی قطعات خرید خارجی ساپکو به صورت مستقیم و خودکفایی قطعات خرید خارجی سازندگان، ۹۳ میلیون یورو کاهش ارزبری را محقق خواهیم کرد.»
او ضمن یادآوری کاهش ارزبری پروژههای حاصل از برگزاری میزهای اول تا چهارم خودکفایی، اظهارکرد: «میزهای اول تا سوم درسال گذشته و میز چهارم درسال جاری با کمک وزارت صمت، ساپکو و تعداد زیادی از قطعهسازان برگزار شد که درجریان هر چهار میز تاکنون، در مجموع کاهش ارزبری ۵۲ میلیون یورویی محقق شده است.
ضمن اینکه در پروژههای داخلیسازی قطعات و مواد خارج از میزهای وزارت صمت نیز توانستهایم، کاهش ارزبری ۲۷ میلیون یورویی را محقق سازیم. پروژههای بهینهسازی طراحی نیز منجر به کاهش ارزبری ۵۸ میلیون یورویی شده است.»
افتتاح نمایشگاه مجازی قطعات مورد نیاز صنعت خودرو
همچنین در ادامه این مراسم امیر بیات- معاون وزیرصمت و رئیس هیات عامل ایدرو- ضمن اعلام این خبر که نمایشگاهی مجازی برای قطعات خودرو افتتاح خواهد شد تا در این نمایشگاه مجازی، قطعات مورد نیاز صنعت خودرو با ذکر مشخصات به نمایش درآیند؛ گفت: «بدین طریق شرکتهای دانشبنیان و فناور و قطعهسازان میتوانند با همافزایی لازم، برای تولید این قطعات اقدام کنند، ضمن اینکه این نمایشگاه گستره ارتباط بین قطعهسازان و سایر شرکتهای صنعتی و دانشبنیان را بیش از پیش فراهم خواهم کرد.»
او ابراز امیدواری کرد و افزود: «امضای این تفاهمنامه بتواند مبنایی برای جهش تولید در حوزه قطعات صنعت خودرو باشد و مدیرعامل بانک ملت نیز در رابطه با پذیرش تضامین تسهیلات، همراهی بیشتری را با قطعهسازان به عمل آورد.»
همچنین در ادامه این مراسم، محمد بیگدلی- مدیرعامل بانک ملت- نیز خاطر نشان کرد: «داخلیسازی قطعات به منظور جلوگیری از خروج ارز از کشور در این جنگ اقتصادی، کاری جهادی است و در راستای این کار جهادی این بانک آماده سرمایهگذاری در طرحهای توسعهای صنعت خودروسازی کشور است.»