باتوجه به گسترش فعالیتهای تسکا و نیاز به ایجاد فضای مناسبتر جهت تمرکز واحدهای تخصصی و توسعه طرحهای پیش رو، این مجموعه به ساختمان جدید خود در خیابان خرمشهر نقل مکان کرد.
مجموعه تسکا که ارائهدهنده راهکارهای نوین فناوری اطلاعات و پرداخت الکترونیک است، در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد. فعالیت شرکت با حجم بالایی از ارائه مشاوره و تامین تجهیزات پیشرفته ذخیرهسازی، پردازشی، زیرساخت و امنیت اطلاعات جهت ارائه به سازمانها و کسبوکارهای بزرگ و متوسط آغاز شد.
واحد پرداخت تسکا در سال ۹۴ فعالیت خود را آغاز کرد. در همین راستا با دریافت نمایندگی از شرکت BBPOS اقدام به تولید White Label Application جهت ارتباط با mPOS کرد. این اپلیکیشن زیرساختی است برای تولید اپلیکیشنهای متفاوت و مورد نیاز بانکها و شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت.
تسکا در سال ۱۳۹۷ پرداختیار شد و در همین بین از استارتآپ خود به نام «پولام» رونمایی کرد. پولام کلیه امکانات پرداخت اینترنتی را در بستری امن و سریع در اختیار کاربران قرار میدهد.
