پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
اولین برنامه جذب سرمایه پارسفاندینگ با حضور ۱۰ استارتآپ منتخب برگزار میشود
اولین برنامه جذب سرمایه با حضور ۱۰ استارتآپ منتخب ۱۹ تیر ۹۸ برگزار میشود. سولماز صادقنیا، مدیرعامل پارس فاندینگ با بیان اینکه دستورالعمل تأمین مالی جمعی در اردیبهشتماه ۹۷ توسط شورای عالی بورس مصوب و در شهریور سال ۹۷ ابلاغ شد، گفت: «هسته اولیه پارس فاندینگ از اواخر سال ۹۶ تشکیل شده و در اوایل سال ۱۳۹۷ رسماً به عنوان یک شرکت فعال در حوزه تأمین مالی جمعی (Crowdsourcing) آغاز به کار کرده است.»
به گزارش وبنا، صادقنیا بیان کرد: «در کنار تعامل با فرابورس به عنوان نهاد ناظر بر مباحث تأمین مالی جمعی، زیرساختهای خود را برای جذب و تأمین سرمایه برای استارتآپها مهیا کرد.»
سولماز صادق نیا در مورد نحوه پذیرش استارتآپها در پارس فاندینگ توضیح داد: «پارس فاندینگ برای پایش استارتآپها، بررسی توانمندیها و قابلیتهای تیم و جذابیت مدل کسبوکار آنها از کمیتهای با عنوان کمیته پذیرش استفاده میکند که از افراد توانمند تکنیکی، مالی، حقوقی و بازاریابی و حوزه کسبوکار مربوطه تشکیل شده است. اعضای کمیته پذیرش پارس فاندینگ تجربیات خوبی در حوزه تجارت، کسبوکار و مالی دارند و اغلب مالک و بنیانگذار کسبوکار بودهاند. این موضوع سبب شده تا کسبوکارهایی که در پارس فاندینگ ارائه میکردند به خوبی بررسی شوند و نقطه نظرات افراد خبره در پذیرش استارتآپها دخیل باشد.»
او در ادامه گفت: «در طی این مدت حدود ۱۰۰ استارتآپ را بررسی کردیم. این استارتآپها مورد بررسی اولیه قرار گرفتند، در کمیته پذیرش مطرح شدند، بیزینسمدل و برنامه تجاری آنها بررسی شد همچنین عوامل موفقیت آنها در کنار تیمهایشان مورد بازبینی قرار گرفت. حضور کارشناسان حقوقدان و روانشناس در کمیته پذیرش پارس فاندینگ این امکان را به وجود آورد تا علاوه بر بررسی الزامات حقوقی و قانونی در کسبوکارها، انسجام و توانمندی شخصیتی تیمها نیز سنجیده شود. از میان استارتآپهای بررسی شده در کمیته پذیرش پارسفاندینگ تعدادی از آنها از نظر دارا بودن قابلیت جذب سرمایه توانمند شناسایی شدند و در زمینه اصلاح بیزینسمدلهایشان به آنها مشاوره داده شد. برخی از این استارتآپها پس از مشاوره تصمیم گرفتند روی محصولات خود کار کنند و در زمان دیگری جذب سرمایه کنند.»
مدیرعامل پارسفاندینگ از برگزاری اولین برنامه جذب سرمایه آن شرکت تأمین مالی جمعی در روز چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸ خبر داد و گفت: «بعد از انجام مشاوره تصمیم گرفته شد تا تعدادی از استارتآپهای توانمند روی پلتفرم آماده جذب سرمایه شوند. با تعاملاتی که با فرابورس صورت گرفت و با توجه به اعلان فرابورس زیرساختهای مجوز تأمین مالی جمعی فراهم و فراخوان ارائه مجوز ابلاغ شده و پارس فاندینگ نیز مستندات خود را آماده ارسال کرده است. در همین حین در روز چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸ اولین برنامه جذب سرمایه برای استارتآپها را برگزار خواهیم کرد. در این مراسم با حضور ۱۵۰ سرمایهگذار، ۱۰ استارتآپ منتخب کمیته پذیرش لانچ خواهد شد.»
صادق نیا در مورد سرمایهگذارانی که در برنامه جذب سرمایه پارس فاندینگ حضور خواهند داشت توضیح داد: «سرمایهگذاران حاضر در این مراسم از سرمایهگذاران اکوسیستم استارتآپی و صندوقهای سرمایهگذاری هستند. همچنین تعداد زیادی از آنها را سرمایهگذاران سنتی که کسبوکار و کارخانه دارند و مایل به سرمایهگذاری در کسبوکارهای آنلاین هستند، تشکیل میدهند.»
او در مورد نحوه جذب سرمایه توسط استارتآپها گفت: «در روز سرمایهگذاری سبد متنوعی از استارتآپها ارائه میشوند تا سرمایهگذاران با این استارتآپها آشنا شده و جذب سرمایه آغاز شود. استارتآپها به مدت یک ماه روی پلتفرم پارس فاندینگ قرار میگیرند و میتوانند جذب سرمایه انجام دهند. بعد از گذشت این مدت در صورت جذب سرمایه، برنامه تأمین سرمایه استارتآپها بسته میشود.»
صادق نیا در پایان گفت: «برای سرمایهگذارانی که علاقهمند به پیوستن به جمع سرمایهگذاران پارس فاندینگ هستند همچنین برای استارتآپهایی که علاقهمند به جذب سرمایه توسط پارس فاندینگ هستند این امکان وجود دارد تا با مراجعه به آدرس parsfunding.com درخواست خود را ارسال کنند.»