پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
سارق جوان که با شگردی جدید به جعل کارت عابر بانک دزدیدهشده روی آورده بود با اقدام بهموقع مأموران تجسس کلانتری ۱۱۳ بازار ناکام ماند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ امیر هوشنگ امیری، رئیس کلانتری ۱۱۳ بازار گفت: «روز ۱۵ تیرماه بود که مأموران تجسس کلانتری در جریان حضور چهار مرد مشکوک در یک طلافروشی در محدوده بازار قرار گرفتند.»
او افزود: «فرد تماسگیرنده که مرد طلافروشی بود مدعی شد در حال فروش طلا به چهار مرد که قصد خرید ۱۸۰ میلیون تومان طلا از او را داشتند مشکوک میشود و وقتی از مرجع صادرکننده کارت عابر بانک استعلام میگیرد متوجه سرقتی بودن کارت میشود.»
او در ادامه گفت: «با دریافت این اطلاعات خیلی سریع مأموران تجسس کلانتری ۱۱۳ بازار وارد عمل شده و به طلافروشی اعلامی مراجعه میکنند که در آنجا سه تن از متهمین دستگیر میشوند.»
این مقام انتظامی افزود: «یک نفر از افراد دستگیرشده پس از بازداشت مدعی میشود رئیس باند، متواری شده است. این متهم در تشریح ماجرا نیز میگوید فرد اصلی همان کسی است که کارت جعلی را از نمونه اصلی آنکه از تبریز سرقت کرده بود ساخته و طی عملیاتی پیچیده این کارت جعلی را شارژ نگه میداشته است تا بتواند با استفاده از آن به پولشوییهای چند ۱۰۰ میلیونی دست بزند.»
او ادامه داد: «متهم همچنین مدعی شد در یکبار خرید با استفاده از این عابر بانک ۳۶۰ میلیون تومان خرید کردهاند و در خرید بعدی قرار بود ۱۸۰ میلیون تومان بخرند که گیر میافتند.»
به گفته سرهنگ امیری، در بررسیهای بهدستآمده مشخص شد کارت عابر بانک استفادهشده در طلافروشی از ناحیه پلیس فتای تبریز مورد شکایت قرارگرفته و شاکی در آن پرونده مدعی بود فردی کارت عابر بانکش را دزدیده است و بااینکه او کارت را سوزانده با احتمال کلاهبرداری از فرد سارق کارتش شکایت دارد.
متهمین مدعی شدند در هر خرید از کارت عابر بانک سردسته باند به آنها بین ۱۰ الی ۱۵ میلیون تومان پول میداده است. در انتها متهمین با قرار وثیقه سنگین بازداشت و روانه زندان شدند و پرونده برای بازداشت متهم اصلی همچنان جریان دارد.