پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
معرفی کتاب عدالت نوشته مایکل سندل، فیلسوف سیاسی معاصر آمریکایی
ماهنامه عصر تراکنش / مایکل سندل ۶۶ساله، فیلسوف سیاسی معاصر آمریکایی و استاد دانشگاه هاروارد است. او بیش از همه بهخاطر درس «عدالت» هاروارد که بهطور آنلاین قابل مشاهده است و نقادیاش بر نظریه عدالت جان راولز در لیبرالیسم و حدود عدالت (۱۹۸۲) مشهور است. او بهعنوان عضو پیوسته آکادمی هنرها و علوم آمریکا انتخاب شده است. او در دانشگاههای براندیز ماساچوست آمریکا در سال ۱۹۷۵ و کالج بالیول دانشگاه آکسفورد (دکترا) در سال ۱۹۸۱ تحصیل کرد.
وی در سال ۱۹۸۵ جایزه تدریس هاروارد ـ رادکلیف را برد و در سال ۱۹۹۹ استادتمام دانشگاه هاروارد شد. انجمن علوم سیاسی آمریکا در سال ۲۰۰۸ از سندل بهخاطر نبوغش در تدریس، تقدیر کرد. سندل سخنرانیهای پرطرفداری را با موضوع «شهروندی نوین» در شهرهای لندن، آکسفورد، نیوکاسل و واشنگتن دیسی، انجام میدهد. کتاب «عدالت؛ چه باید کرد؟» نوشته «مایکل سندل» و ترجمه «افشین خاکباز» است.
«چهکاری درست است»، «اصل بیشترین سعادت»، «آیا مالک خویشتنیم»، «خرید خدمت؛ بازار و اخلاق»، «آنچه اهمیت دارد، انگیزه است»، «دفاع از برابری» و «در دفاع از تبعیض مثبت» برخی عناوین کتاب هستند.
[mks_pullquote align=”left” width=”600″ size=”18″ bg_color=”#444444″ txt_color=”#ffffff”]
عدالت:
نویسنده: مایکل سندل
مترجم: افشین خاکباز
تعداد صفحات: 384
نوع جلد: گالینگور
ناشر: نشر نو
[/mks_pullquote]
مایکل سندل، فیلسوف سیاسی معاصر آمریکایی و استاد دانشگاه هاروارد، سه رویکرد بیشینهسازی رفاه، محترم شمردن آزادی و پرورش فضیلت را برای اندیشیدن درباره عدالت مطرح و در کتاب حاضر نقاط قوت و ضعف این سه راه مختلف را بررسی میکند. سندل برای این کار خواننده را در برابر بزرگترین نوشتههای فلسفی درباره عدالت قرار میدهد و به بحث متقابل با فیلسوفان وامیدارد. با ارائه مثالهایی از زندگی واقعی، بحثهای حقوقی و سیاسی معاصری را مطرح میکند که به پرسشهایی فلسفی میانجامد؛ آیا مالیات گرفتن عادلانه است؟ خدمت سربازی باید اجباری باشد یا داوطلبانه و آیا خریدن آن عادلانه است؟ اجاره کردن رحم یا فروش کلیه کار درستی است؟ سقطجنین اخلاقی است یا خیر؟ پذیرش در دانشگاه باید بر اساس شایستگیهای افراد باشد یا بر اساس توانایی مالیشان؟ آیا ملتها باید برای کارهای اشتباه گذشتگانشان عذرخواهی کنند؟ آیا درست است باورهای اخلاقی و دینی خود را در گفتمان عمومی درباره عدالت دخالت دهیم؟ سندل برای پاسخ به این پرسشها نظرات و دیدگاههای فیلسوفان مختلف را، از ارسطو تا کانت و رالز، بررسی میکند و با نشان دادن نقاط قوت و ضعف آنها به پاسخگویی میپردازد.