برگزاری «روز فرصت» در پلنت برای جذب نیروهای متخصص استارتاپی

برگزاری «روز فرصت» در پلنت برای جذب نیروهای متخصص استارتاپی

۱ دقیقه مدت مطالعه

مرکز نوآوری و شتاب‌دهنده پلنت با هدف توسعه تیم‌های استارتاپی خود، رویدادی با عنوان «روز فرصت» را در نیمه دوم شهریورماه به‌صورت حضوری در شعبه 1 خود واقع در کارخانه نوآوری آزادی برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی پلنت، در این رویداد، تمامی تیم‌های استارتاپی تحت حمایت پلنت که در حال توسعه تیم هستند، به معرفی خود پرداخته و حوزه فعالیت، برنامه‌های آتی و ظرفیت‌های همکاری خود را برای مخاطبان تشریح خواهند کرد.

علاقه‌مندان به همکاری با استارتاپ‌های پرتفوی پلنت می‌توانند با ارسال رزومه از طریق اینجا، درخواست خود را ثبت کنند.

حوزه‌های شغلی موردنیاز شامل مدیریت پروژه، مدیریت محصول، بازاریابی دیجیتال، پرفورمنس مارکتینگ، فروش و مذاکره، توسعه کسب‌وکار و بازاریابی شبکه‌های اجتماعی است. شرط اصلی پذیرش، داشتن حداقل دو سال سابقه کاری و تسلط بر یکی از مهارت‌های ذکر شده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل