میزبانی موزه بانک ملی ایران از دو هزار بازدیدکننده در سال جدید

میزبانی موزه بانک ملی ایران از دو هزار بازدیدکننده در سال جدید

۱ دقیقه مدت مطالعه

در چهار روز نخست سال جدید، بیش از دو هزار نفر از موزه بانک ملی ایران بازدید کرده‌اند. به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، این موزه علاوه بر اشیای ثابت و همیشگی خود، این روزها اسکناس‌های قیمتی و اسکناس‌های جهان در سال 1955 را در معرض دید عموم قرار داده و در کنار آن نمایشگاه اسکناس‌های چاپ‌شده در بانک ملی ایران نیز برقرار است.

در نمایشگاه آثار قرآنی موزه بانک ملی ایران نیز که تا 29 فروردین ماه برپاست، بزرگ‌ترین و کوچک‌ترین قرآن کنده‌کاری‌شده روی فلز در دنیا و همچنین 50 تصویر از قرآن‌های لاکی موجود در کتابخانه و موزه ملی ملک به نمایش در آمده است.

دو قرآن فلزی اشاره شده، در اصفهان توسط استاد مهدی عسکری قلم‌زنی شده و حکاکی آن‌ها توسط استاد رایین اکبرخان زاده طی 11 ماه با همراهی یک تیم 12 نفره انجام شده است. موزه بانک ملی ایران در خیابان فردوسی رو به روی سفارت آلمان قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل