در جست‌وجوی تداوم کسب‌وکار؛ پانزدهمین قسمت آلیاکست با حضور حسام مقصودلو منتشر شد

در جست‌وجوی تداوم کسب‌وکار؛ پانزدهمین قسمت آلیاکست با حضور حسام مقصودلو منتشر شد

حسام مقصودلو در پانزدهمین قسمت آلیاکست از تجربه فعالیت‌های خود در حوزه استارتاپ‌ها و تداوم کسب‌وکار گفت
۲ دقیقه مدت مطالعه

آلیاکست؛ پادکست گفت‌وگومحوری است که مفهوم تداوم کسب‌وکار را واکاوی و ریشه‌های پایداری در بانکداری و اکوسیستم مالی را بررسی می‌کند. در هر قسمت، مدیران ارشد بانکی و مالی، متخصصان فناوری و فعالان فین‌تک با تکیه بر تجارب خود در این اکوسیستم، تصمیمات دیروز را تشریح و چشم‌انداز آینده را توصیف می‌کنند.

پانزدهمین قسمت برنامه آلیاکست، با حضور حسام مقصودلو، عضو هیئت‌مدیره مهرکام و مدیرعامل ایده ونچر منتشر شد. او در این گفت‌وگو از سوابق و تجارب خود در حوزه IT و فین‌تک گفت و حضور در سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران را مرور و تداوم کسب‌وکار را در دوره کرونای شهرداری واکاوی کرد‌.

مقصودلو همچنین، از نقش اساسی تداوم کسب‌وکار در حوزه زیرساخت دیجیتال گفت. به عقیده او، صنعت IT بدون توجه به مفهوم تداوم کارایی ندارد.

نقش مفهوم تداوم کسب‌وکار در مدیریت شرکت‌ها چیست؟

مقصودلو در بخش دیگری از این گفت‌وگو، درخصوص مفهوم و جایگاه تداوم کسب‌وکار در مدیریت شرکت‌ها گفت که در بخش‌های حسابرسی و مدیریت تداوم کسب‌وکار (BCM) سامان پیدا می‌کند.

مقصودلو ضمن اشاره به تجارب خود در شرکت ایده ونچر و سرمایه‌گذاری بر استارتاپ‌ها، بیان کرد که در این صنعت، تداوم کسب‌وکار مورد توجه قرار نمی‌گیرد در حالی که از پایه‌های این صنعت به شمار می‌رود.

هر هفته یک اپیزود جدید از پادکست آلیاکست با حضور مدیران و فعالان صنعت بانکداری، پرداخت و فناوری منتشر می‌شود. در قسمت چهاردهم این برنامه، مصطفی امیری، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل زرین‌پال، از تجربه راه‌اندازی و مدیریت زرین‌ پال و مواجهه با بحران‌های کسب‌وکاری گفته بود.

قسمت پانزدهم آلیاکست نیز اکنون منتشر شده است و علاقه‌مندان می‌توانند این گفت‌وگو را از طریق این لینک تماشا کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل