بخشودگی جرایم وام‌های معوق با اجرای طرح جدید بانک مسکن

بخشودگی جرایم وام‌های معوق با اجرای طرح جدید بانک مسکن

۲ دقیقه مدت مطالعه

بانک مسکن اعلام کرده است که طرح «پویش» تا پایان آبان‌ماه ۱۴۰۴ تمدید می‌شود. هدف از اجرای این طرح، کمک به مشتریانی است که به دلایل مختلف نتوانسته‌اند اقساط وام‌های خود را به‌موقع پرداخت کنند. این طرح همچنین به بازگشت منابع مالی به چرخه اعتباردهی بانک کمک می‌کند تا امکان پرداخت وام‌های جدید برای سایر متقاضیان فراهم شود.

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن، طرح «پویش» با هدف تسهیل بازپرداخت بدهی‌های سررسیدگذشته، معوق و مشکوک‌الوصول طراحی شده است تا مشتریان بتوانند با شرایط ساده‌تر، وضعیت وام‌های غیرجاری خود را تعیین تکلیف کنند.

بر اساس جزئیات اعلام‌شده، مشتریانی که اقساط معوق مربوط به وام‌های مسکن روستایی، آسیب‌دیدگان حوادث غیرمترقبه، مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی را دارند، در صورت پرداخت کامل مانده بدهی خود به‌صورت نقدی و فسخ قرارداد، از بخشودگی جرایم برخوردار می‌شوند.

همچنین در این طرح برای قراردادهای مبادله‌ای غیرجاری، اگر مشتریان بدهکار بخش سررسیدشده اقساط خود را به‌صورت نقدی و یکجا تسویه کنند، بانک به آن‌ها فرصت تقسیط ۱۲ماهه برای پرداخت وجه التزام (جریمه تأخیر) را می‌دهد.

در مواردی که بدهی مربوط به قراردادهای مشارکت مدنی یا فروش اقساطی واحدهای مسکونی باشد و مشتری نتواند کل جریمه را نقدی پرداخت کند، امکان تقسیط بخشی از وجه التزام نیز وجود دارد.

یکی دیگر از بخش‌های مهم طرح «پویش»، مربوط به واحدهای مسکونی است که ساخته شده‌اند اما هنوز سند مالکیت تفکیکی ندارند. در این حالت، بانک شرایطی فراهم کرده است تا فروش اقساطی مطالبات خود را با حضور حداقل نیمی از خریداران و با دریافت تضامین معتبر انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل