ثبت‌نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران آغاز شد؛ ثبت‌نام از طریق سامانه فیروزه

ثبت‌نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران آغاز شد؛ ثبت‌نام از طریق سامانه فیروزه

همزمان با آغاز مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی شرکت «اتونوین» از دوشنبه ۲۰ مهرماه، متقاضیان می‌توانند با استفاده از حساب وکالتی بانک ملی ایران در سامانه «فیروزه»، به‌صورت غیرحضوری در این طرح شرکت کنند
تصویر تبلیغاتی سامانه فیروزه بانک ملی ایران با خودروی طلایی، تلفن همراه، نشان‌های تأیید و نشانی اینترنتی سامانه
۱ دقیقه مدت مطالعه

بانک ملی ایران از آغاز فرایند وکالتی کردن حساب برای ثبت‌نام در طرح فروش خودروهای وارداتی خبر داد. مشتریان این بانک از ۲۰ تا ۲۳ مهرماه ۱۴۰۵ فرصت دارند با حداقل موجودی ۵ میلیارد ریال، حساب خود را از طریق سامانه فیروزه وکالتی کنند و سپس از ۲۱ تا ۲۴ مهرماه با مراجعه به سامانه اتونوین، ثبت‌نام و انتخاب خودرو را انجام دهند.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، مشتریان این بانک از روز دوشنبه ۲۰ مهرماه تا پایان وقت اداری پنجشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۵ فرصت دارند با مراجعه به سامانه حساب وکالتی «فیروزه»، حساب خود را با حداقل موجودی ۵ میلیارد ریال وکالتی کنند.

بخوانید:‌ آموزش وکالتی‌کردن حساب برای خرید خودرو وارداتی

متقاضیان پس از وکالتی کردن حساب، می‌توانند از روز سه‌شنبه ۲۱ مهرماه تا پایان روز جمعه ۲۴ مهرماه با مراجعه به سامانه شرکت اتونوین، فرایند ثبت‌نام خود را تکمیل و خودروهای عرضه‌شده را انتخاب کنند.

سامانه فیروزه (وکالتی نمودن حساب) یکی از سامانه‌های بانک ملی ایران است که امکان وکالتی کردن حساب را بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب فراهم کرده است و مشتریان می‌توانند از این خدمت برای شرکت در طرح‌های فروش خودروهای وارداتی استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل