پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
امیرحسین راد: آنچه مخالفش هستیم، تنظیمگری بد است
امیرحسین راد، مدیرعامل نوبیتکس در ارائه خود در چهارمین رویداد ۹ ژانویه گفت که مسئله امروز اکوسیستم رمزارز کشور، تنظیمگری بد و ضدتوسعه است
امیرحسین راد، مدیرعامل نوبیتکس صحبتهای خود را در چهارمین رویداد ۹ ژانویه با این خبر شروع کرد که امروز سرویس دایرکت دبیت را نیز برای صرافیهای رمزارزی بستهاند. او گفت: «ما هر چه میخواهیم درباره تنظیمگری صحبت نکنیم ولی متاسفانه اجازه نمیدهند. ما میخواهیم درباره پیشرفتهای خوبی که در زمانهای خوب بازار اتفاق افتاده، صحبت کنیم ولی مجبور میشویم مجددا به موضوع رگولاتوری برگردیم. پارسال عنوان ارائه من در این رویداد این بود که آیا بانک مرکزی تنظیمگر خوبی برای داراییهای دیجیتال هست یا نه و پاسخ آن به دو دلیل خیر بود. این ادعا میشود که کسبوکارهای اکوسیستم رمزارز کشور شفافیت را دوست ندارند ولی برخلاف این ادعاها این اکوسیستم همیشه پا پیش گذاشته و تاکنون بیش از ۵ سند تنظیمگری را به نهادهای مختلف ارائه کرده است. آنچه مخالفش هستیم تنظیمگری بد است. اتهاماتی مثل خالیفروشی نیز به صرافیها زده میشود ولی میدانیم که بزرگترین خالی فروش دنیا، دولتها هستند.»
به گفته راد، اکوسیستم رمزدارایی ایران از کمتر از ۷ سال قبل به عنوان نهالی کوچک شروع به کار کرد و اکنون ۱۵ الی ۲۰ میلیون نفر در این بازار حضور دارند. او گفت: «ایران صاحب دومین پلتفرم بزرگ خاورمیانه به لحاظ تعداد کاربر است.»
مدیرعامل نوبیتکس گفت: «از دست دادن دامنه، فیلترینگ و .. مشکلهایی هستند که قبلا با آنها روبهرو بودیم. سال ۱۴۰۰ میخواستند درگاههایمان را ببندند و نبستند تا امسال. با کاهش سقف واریز به ۲۵ میلیون در روز برای هر کارت هم روبهرو شدیم. تولید ناخالص آمریکا ۲۷ تریلیون دلار، تولید ناخالص داخلی ایران ۴۰۰ میلیارد دلار، تولید ناخالص جهان ۱۰۵ تریلیون دلار و ارزش مازاد رمزارز در دنیا ۳.۶ تریلیون دلار است.»
متن کامل ارائه امیرحسین راد، مدیرعامل نوبیتکس در روزهای آینده منتشر خواهد شد.