راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

رمزارز نیامده تا با بانک و فیات‌ مبارزه کند، بلکه می‌خواهد همکاری کند

در پنل «از هوش مصنوعی تا سخت‌افزار: همه فرصت‌های کسب‌وکاری اکوسیستم دارایی دیجیتال» در چهارمین رویداد ۹ ژانویه مطرح شد

پنل «از هوش مصنوعی تا سخت‌افزار: همه فرصت‌های کسب‌وکاری اکوسیستم دارایی دیجیتال» با حضور مریم بهبهانی، مدیرعامل درج؛ احمد وطنی، مدیرعامل ونسی؛ سهیل نیکزاد، فعال حوزه بلاکچین و با مدیریت مینا والی، مدیرعامل موسسه شبکه عصر تراکنش برگزار شد.


در بحث‌هایی مثل امنیت به رگولاتور نیاز داریم


سهیل نیکزاد، فعال حوزه بلاکچین در پنل «از هوش مصنوعی تا سخت‌افزار: همه فرصت‌های کسب‌وکاری اکوسیستم دارایی دیجیتال» گفت: «در اکوسیستم بخش خصوصی کسب‌وکارها بیشتر در حوزه دیفای متمرکز است. همچنین توکن‌سازی از مواردی است که برای بخش خصوصی اولویت دارد. برای رگولاتور حقوق شهروندی کاربران مهم است. به جز دولت کسی نمی‌تواند در این زمینه از مردم حمایت کند.»

او درباره آینده وضعیت رگولاتوری بیان کرد: «ما در این حوزه ارزش زیادی داریم که فقط اقتصادی نیست. ما بحث‌های امنیتی نیز داریم. در این حالت مجبوریم به رگولاتور مراجعه کنیم. در یک‌سری موضوعات باید خودکفایی داشته باشیم و به کشورهای دیگر وابسته نباشیم.»


پروژه توثیق دارایی‌های دیجیتال می‌تواند نرخ نکول را کاهش دهد


احمد وطنی، مدیرعامل ونسی در پنل «از هوش مصنوعی تا سخت‌افزار: همه فرصت‌های کسب‌وکاری اکوسیستم‌ دارایی دیجیتال» بیان کرد: «ونسی بین لندتک و دارایی‌های دیجیتال پل زده و با قبول کردن دارایی دیجیتال به‌عنوان وثیقه به مردم وام می‌دهد. ما پروژه توثیق دارایی دیجیتال را داریم و به نظرمان نوآوری از نیاز کاربر می‌آید و باید بتواند اقتصاد دیجیتال را هم توسعه دهد. پروژه توثیق دارایی‌های دیجیتال می‌تواند نرخ نکول را کاهش دهد و فراگیری مالی را هم افزایش می‌دهد. رمزارز نیامده تا با بانک و فیات‌ مبارزه کند، بلکه می‌خواهد همکاری کند. ما با یک میدان جنگ روبه‌رو نیستیم. ما با برخی از صرافی‌ها، شرکت داریک و‌ کاریزما در حال همکاری هستیم.»

او در پایان خاطرنشان کرد: «ونسی بیش از ۵۰۰ هزار کاربر فعال دارد که یک‌سری از سمت صرافی‌ها به ما مراجعه می‌کنند. نرخ نکول محصول ما صفر است. اگر قسط پرداخت نشود از محل تضمین کاربر این قسط کسر می‌شود.»


از هوش مصنوعی می‌توانیم برای برگرداندن دارایی‌های ازدست‌رفته کیف پول‌ها استفاده کنیم


مریم بهبهانی، مدیرعامل درج در پنل «از هوش مصنوعی تا سخت‌افزار: همه فرصت‌های کسب‌وکاری اکوسیستم دارایی دیجیتال» عنوان کرد: «ما از سال ۱۳۹۶ کیف پول‌های سخت‌افزاری تولید کردیم و از سال ۱۳۹۹ آنها را فروختیم. دارایی افراد زمانی که از دست می‌رود شما می‌توانید از طریق هوش مصنوعی آن را ردیابی کنید و دارایی را برگردانید. اکنون هوش مصنوعی و بلاکچین به کمک این سخت‌افزار آمده است. ما هم در درج تمایل داریم از آن استفاده کنیم.»

او درباره میزان فروش کیف پول‌های درج اظهار کرد: «از سال ۱۳۹۹ اعتمادسازی برای فروش کیف پول درج را آغاز کردیم و در این سال فروش خوبی داشتیم. در سال ۱۴۰۱ مدل‌های جدید کیف پول درج را ارائه کردیم. مدل وان درج ۵۰۰۰ فروش داشت. در مدل T ۱۵۰۰ عدد فروش داشتیم. مدل وان پلاس هم ۵۰۰ عدد کیف پول تولید و فروخته شد.»

متن کامل پنل «از هوش مصنوعی تا سخت‌افزار: همه فرصت‌های کسب‌وکاری اکوسیستم دارایی دیجیتال» در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.