راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

اولین تندیس چهارمین رویداد ۹ ژانویه به وحید والی اهدا شد

والی: تا جایی که توان داشته باشیم به جنگِ ساختن در ایران ادامه می‌دهیم

اولین تندیس چهارمین رویداد ۹ ژانویه به وحید والی، بنیان‌گذار هلدینگ نیک‌اندیش اهدا شد. والی این تندیس را به پاس تلاش‌هایش برای توسعه اکوسیستم رمزارز و بلاکچین کشور دریافت کرد.

وحید والی پس از دریافت این تندیس گفت: «وقتی فضای رمزارز کشور خاکستری که هیچ، به سمت سیاهی می‌رفت، تصمیم سختی گرفتم که در این حوزه سرمایه‌گذاری کنم. اما ناراحتم که آنچه می‌توانستیم بسازیم، بیشتر از اینها می‌بود. تا جایی که توان داشته باشیم به جنگ ساختن در ایران ادامه می‌دهیم و اطمینان دارم که بازار رمزارز و بلاکچین ایران اگر ۵۰ برابر فعالین این اکوسیستم هم وارد آن شود، فضا برایش وجود دارد. ما می‌خواهیم در ایران بمانیم و هر آنچه باید را در کشور خودمان بسازیم. ما در حال حرکت روی لبه فناوری هستیم و بازار رمزارزها پتانسیل زیادی دارد.»


وحید والی کیست؟


وحید والی متولد سال ۱۳۶۵ است و مادر و پدرش، هر دو، اهل رودبال فارس بوده‌اند. او از دوازده‌سالگی تا ۲۳سالگی در شیراز زندگی کرده و در مدرسه‌ای شبانه‌روزی ریاضی‌ – فیزیک خوانده است. والی که امروز مدیرعامل هلدینگ نیک‌اندیش است، از آن دسته افرادی است که یک‌شبه مدیرعامل نشده و در دوران دانشجویی‌اش بنایی و رانندگی و کارگری را هم تجربه کرده است؛ مشاغل سختی که کمردرد آن هنوز هم برایش مانده و می‌گوید با وجود این، اگر روزی مجبور شود باز هم رو به همان مشاغل می‌آورد و به مسیری که آمده افتخار می‌‌کند. او در سال ۱۳۸۴ در مقطع کاردانی رشته کامپیوتر دانشگاه بیرجند قبول می‌شود و بعد از مدتی ازدواج می‌کند و با همسرش و تعدادی از دوستانشان هلدینگ نیک‌اندیش را تأسیس می‌کند. او اولین تجربه‌های کاری جدی و مرتبط او با رشته‌اش را با طراحی سایت و انجام پروژه‌های ساده برنامه‌نویسی برای شرکت‌های کوچک محلی آغاز می‌کند و در سال ۱۳۸۸ وارد دانشگاه آزاد اسلامی شیراز می‌شود تا در آنجا به درسش در همان رشته کامپیوتر ادامه دهد و از همان زمان به کسب‌وکارهای آنلاین علاقه‌مند می‌شود.

او سال ۱۳۹۰ یک شرکت هاستینگ در شیراز ایجاد می‌کند و پس از مدتی، یعنی از سال ۱۳۹۴ تا سال ۱۳۹۶ به پیمنت ۲۴ می‌رود و به‌عنوان مدیر یکی از بخش‌های این شرکت مشغول به کار می‌شود تا اینکه با جدایی از آنها در سال ۱۳۹۶ تصمیم می‌گیرد که وارد صنعت خودرو شود و کسب‌وکاری را در این صنعت راه‌اندازی کند. این تصمیم او با ممنوعیت واردات خودرو هم‌زمان می‌شود و والی مجبور به تغییردادن برنامه‌هایش می‌شود؛ تغییری که او را به سمت دنیای رمزارزها و بلاکچین می‌کشد و موجبات تأسیس هلدینگ نیک‌اندیش را فراهم می‌‌کند؛ هلدینگی که در سال ۱۳۹۷ با سرمایه اولیه پنج بیت‌کوین توسط او، افسانه درودگر، محمدجواد اسدپور و سعید نیکزاد آغاز به کار می‌کند و هنوز هم در حال فعالیت است.

نیک‌اندیش، هلدینگی است که روی کسب‌وکارهای آنلاین، به‌خصوص کسب‌وکارهای آنلاین بازارهای مالی متمرکز است و نیک‌پرداخت، کوین‌نیک،‌ نیک‌بوم و کوین‌نیک مارکت از زیرمجموعه‌های آن هستند. نیک‌پرداخت در زمینه پرداخت‌های ارزی، کوین‌نیک و کوین‌نیک مارکت در زمینه خریدوفروش ارزهای دیجیتال متمرکز هستند. نیک‌بوم نیز جدیدترین زیر مجموعه هلدینگ نیک‌اندیش است که در زمینه املاک شروع به فعالیت کرده است. وحید والی هم‌اکنون مدیرعامل این هلدینگ است.

وحید والی معتقد است که باید روی افراد بااستعداد سرمایه‌گذاری کرد تا راهشان را پیدا کنند. او در گفت‌وگویی که سال ۱۴۰۱ با ماهنامه عصر تراکنش داشته است، توصیه‌هایی مهم به جوانانی کرده که می‌خواهند وارد حوزه رمزارز شوند: «بازار رمزارزها از دور بسیار پرزرق‌وبرق به نظر می‌رسد. اولین توصیه من به جوان‌ترها این است که طمع نکنند. هر کس در این بازار طمع کرده، چه به‌صورت شخصی کار کرده، چه کسب‌وکاری، به ضرر رسیده است. سعی کنند حجم فعالیت خود را در این بازار متناسب با رشد کسب‌وکارشان افزایش دهند. برخی افراد پیشنهادهایی می‌شنوند، طمع می‌کنند و مسیر ترقی ناگهانی را پیش روی خود می‌بینند. رمزارز با حوزه‌های کسب‌وکاری دیگر فرق دارد و خطرناک‌تر است. دومین توصیه من این است که تمام توان خود را برای کاری که انجام می‌دهند، بگذارند. مهم این است که هر جا هستند، صدِ خود را بگذارند. اگر فقط می‌خواهند کاری راه بیندازند که صرفاً کاری انجام داده باشند، بهتر است انجامش ندهند. آخرین توصیه اینکه با شرکای خود صداقت داشته باشند.»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.