پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
داگز، بازی تلگرامی دیگری که پس از ناتکوین لیست شد
پس از لیست شدن ناتکوین، توجه بسیاری به ایردراپهای تلگرامی جلب شد و بازیهای مختلفی روی شبکه تون در تلگرام به وجود آمد. یکی از این بازیهای تلگرامی که شبیه ایردراپ بود «داگز» نام داشت که با توجه به سال نصب تلگرام به کاربرانش توکن DOGS اهدا میکرد. این بازی در مدتزمانی کوتاه محبوبیت زیادی پیدا کرد و میلیونها کاربر جذب آن شدند. اکنون نیز خبر لیست شدنش در میان دهها بازی دیگر مانند «همستر» که محبوبیت بیشتری داشتند اما فعلاً برنامهای برای لیست شدن ندارند به گوش رسید.
لیست شدن توکن داگز در پنجم شهریورماه ساعت ۱۵:۳۰ به وقت ایران در صرافیهای بزرگی چون بایننس (Binance)، اوکیاکس (OKX)، بایبیت (Bybit)، گیت آیاو (Gate.io)، کوکوین (KuCoin) و غیره اتفاق افتاد. همزمان با صرافیهای خارجی، صرافیهای ایرانی مانند نوبیتکس، تبدیل، اوامپی فینکس، بیتپین، هیتوبیت و غیره نیز این توکن را لیست کرده و بستر خریدوفروش آن را فراهم کردند.
گمانهزنیهای بسیاری درباره قیمت این توکن قبل از لیست شدن وجود داشت و افراد نظرات متفاوتی درباره آن داشتند که پس از لیست شدن توکن، قیمت آن در بایننس حدود ۰.۰۰۱۶ دلار بود و در ادامه به ۰.۰۰۱۲ دلار رسید. در صرافیهای ایرانی نیز قیمتها در لحظه لیست شدن متفاوت و بالاتر بود که در ادامه به حدود ۸۰ تومان رسید.
لیست شدن این توکن باعث ایجاد اختلالاتی در شبکه تون و صرافیها به دلیل حجم بالای انتقالات و تراکنشها شد. برداشت توکن داگز از خود ربات داگز با مشکلات اساسی روبهرو بود و بسیاری از کاربرانش در روز اول موفق به برداشت این توکن نشدند. در روز بعد از لیست نیز آمارهای موجود در پلتفرم Tonviewer نشان میدهد شبکه تون کوین همچنان بهشدت تحت فشار است. بسیاری از صرافیهای متمرکز سراسر جهان بهدلیل ناپایدار بودن بلاکچین تون، برداشتها بر بستر این شبکه را متوقف کردهاند.
حجم معاملات داگز یک روز پس از لیست شدن در صرافیها بهحدی بود که به ۳.۵ برابر مارکتکپ خود رسید.