پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
کره جنوبی بیتکوین را بهعنوان دارایی قابل تقسیم در طلاق اعلام کرد
کره جنوبی اکنون داراییهای ارزهای دیجیتال را بهعنوان داراییهای قابل تقسیم در طی مراحل طلاق میشناسد. طبق گفته یک شرکت حقوقی پیشرو در کره جنوبی، IPG Legal، رمزارزهایی مانند بیتکوین را میتوان در دسته دارایی زناشویی گنجاند و به زوجها اجازه میدهد پس از جدایی آنها را تقسیم کنند.
در یک پست وبلاگی در ۱۰ اکتبر، وکیل شان هیز اظهار کرد که بر اساس ماده ۲-۸۳۹ قانون مدنی کره جنوبی، هم دارایی های مشهود و نامشهود به دست آمده در طول ازدواج، از جمله رمزارزها، مشمول تقسیم می شوند.
این شفافسازی از تصمیم دادگاه عالی سال ۲۰۱۸ ناشی می شود که دارایی های مجازی را به دلیل ارزش اقتصادی آنها به طور رسمی به عنوان دارایی طبقه بندی کرد. این موضوع به زوجهایی که قصد جدایی دارند این امکان را میدهد که برای تحقیقات به دستور دادگاه برای تعیین داراییهای رمزارزی شریک خود درخواست دهند که این کار امکان ردیابی آسانتر ثروت پنهان را فراهم میکند.
برخلاف تصور رایج، فناوری بلاکچین ناشناس نیست. در عوض، نام مستعار است، به این معنی که اگرچه هویت دنیای واقعی کاربر ممکن است مستقیماً به آدرسهای زنجیرهای او متصل نباشد، تراکنشهایی که انجام میدهند هنوز قابل ردیابی هستند.
گزینههایی برای تقسیم رمزارزها
هیز که اولین غیر کرهای است که در سیستم قضایی این کشور کار میکند، در پست خود گفت که اگر فردی بداند که همسر او از چه صرافی رمزارزی برای چنین تراکنشهایی استفاده کرده است، میتواند از دادگاه درخواست کند که سوابق را از پلتفرم دریافت کند تا مطمئن شود مقدار داراییهای دیجیتال نگهداری شده او چقدر است.
برعکس، اگر فردی نمیداند که همسرش از کدام صرافی استفاده کرده است، همچنان میتواند از دادگاه برای انجام تحقیقات قانونی در زنجیره در ترکیب با سوابق بانکی برای کشف داراییهای دیجیتال افشا نشده استفاده کند.
مطابق با قانون، زوجهای کرهای دو گزینه اصلی برای تقسیم رمزارزها دارند: آنها میتوانند داراییهای خود را نقد کنند یا بهصورت مستقیم توکنها را تقسیم کنند.
اقدام این کشور آسیایی برای گنجاندن رمزارزها در تقسیم داراییهای زناشویی نشاندهنده تمرکز گستردهتر آن بر شفافیت است. در دسامبر ۲۰۲۳، کره جنوبی قوانینی را معرفی کرد که مقامات عالی رتبه دولتی را ملزم میکرد تا از ژوئن ۲۰۲۴، داراییهای رمزارز خود را افشا کنند.
این دستور در پی یک رسوایی در ماه می ۲۰۲۳ صورت گرفت، که ادعا شد یک شخصیت سیاسی ارشد در این کشور ۴.۵ میلیون دلار Wemix، نماد اصلی پروژه بلاکچین Wemade را مخفی کرده است.