پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
سرمایهگذاران مشهور به ارز رمزنگاری شده تلگرام علاقهمند شدهاند
عرضه اولیه ارز رمزنگاری شده تلگرام – با عنوان گرام – حالا توجه تعداد قابل توجهی از سرمایهگذاران سیلیکونولی را به سمت خود جلب کرده است. با نزدیک شدن به موعد عرضه اولیه مشخص شده که تعدادی از سرمایهگذاران مشهور سیلیکون ولی که پیشتر در حوزه ارزهای مجازی سرمایهگذاری کرده بودند علاقهای به حضور در عرضه اولیه تلگرام ندارند از جمله آنها شرکت مشهور سرمایهگذاری اندرسین هورویتز، Union Square Ventures و Bessemer Venture Partners هستند. در همین حال سرمایهگذاران جسورانه مشهوری که اما پیش از این البته تجربهای در حوزه ارزهای مجازی نداشتهاند به حضور در این عرضه اولیه علاقه نشان دادهاند از جمله بنچمارک، سکویا کپیتال، Kleiner Perkins Caufield & Byers k و همچنین سرمایهگذار یوری میلنر که به طور شخصی قرار است در عرضه شرکت کند.
در عرضه اولیه قرار است ۱.۲ میلیارد دلار پول مجازی تلگرام عرضه شود که تلگرام میخواهد به کمک آن پلتفرم سیستم پرداخت خود را بنا کند. تلگرام هماکنون ۱۸۰ میلیون کاربر ماهانه دارد.
در همین حال حضور سرمایهگذاران سیلیکون ولی در این عرصه جالب است چراکه به گفته یک سرمایهگذار آشنا به این حوزه کاری که تلگرام در این زمینه قرار است انجام دهد بیشتر مورد علاقه کاربران بوده تا سرمایهگذاران.
همچنین شرکت سرمایهگذاری Founders Fund که توسط پیتر تیل (مشاور ارشد تکنولوژی دونالد ترامپ) بنیان گذاشته شده و پیشتر به طور مستقیم اقدام به خرید ارزهای دیجیتالی کرده بود نیز در حال تصمیمگیری برای ورود به سرمایهگذاری در تلگرام است.
یکی از دلایل حضور گسترده شرکتهای سرمایهگذاری در این عرضه اولیه پول مجازی تلگرام شرایط و تسهیلاتی است که برای حضور و دسترسی شرکتهای سرمایهگذاری در نظر گرفته شده است.
با این حال شرکتهای سرمایهگذاری غربی هم نگرانیهایی بابت موفق بودن ارزمجازی دارند و هم در رابطه با خود پاول دوروف بنیانگذار تلگرام و پیشینه او.
بر خلاف مدل سرمایهگذاری استارتآپی در اینجا یک یا دو سرمایهگذار اصلی سکاندار جریان سرمایه نیستند.
تلگرام گفته تاکنون هیچ سرمایهگذاری دریافت نکرده و این نخستین بار است که این شرکت به طور علنی در مقابل سرمایهگذاران قرار میگیرد و البته همچنان از فروش سهام این شرکت خبری نیست بلکه عرضه پول مجازی مبنایی برای این سرمایهگذاری است.
بنا بر پیشیبینیها نیمی از پول مورد نیاز تلگرام در نقطه اول عرضه پول مجازی از سمت سرمایهگذاران غیر آمریکایی تأمین میشود. همچنین نیمی از پول مورد نیاز اجرای این پروژه (به راه افتادن پول مجازی تلگرام) نیز قرار است در عرضه عمومی پول تلگرام در زمستان سال آینده تأمین شود.
منبع: ایلنا