پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
تدبیر برای بقا / نشست دوستانه استارتآپهای فینتک
استارتآپهای فعال در حوزه فناوری مالی که در هفته گذشته به دلیل قطع درگاههای پرداختشان به دستور شاپرک دچار مشکلات فراوان شدهاند، دیروز در یک نشست دوستانه و صمیمی برای دستیابی به یک راهحل مشترک جهت برونرفت از این بحران گرد هم آمدند. آیدی پی، باهمتا، پیپینگ، حسابیت و زرینپال در این جلسه که به دعوت میلاد جهاندار مؤسس باهمتا تشکیل شده بود حضور داشتند و ضمن بررسی روند طی شده از زمان قطع درگاههای پرداخت تاکنون، مراودات خود با نهادهای نظارتی را تشریح کرده و ابعاد حقوقی و قانونی این موضوع را بازخوانی کردند. حاضران با تشکیل «کنسرسیوم فناوری نوین پرداخت» بهمنظور همکاری و تعامل با نهادهای مرتبط و حمایت از حقوق مصرفکنندگان به اتفاق نظر رسیدند و چهار مطالبه را بهعنوان اولین خواستههای این کنسرسیوم مطرح کردند:
.
الف. با توجه به اظهارات مدیران ارشد بانک مرکزی، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و شرکت شاپرک مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام حذفی و خلقالساعه و با در نظر گرفتن اینکه فعالیت تمام استارتآپهای مذکور در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران صورت پذیرفته، از شرکت شاپرک خواسته میشود در اسرع وقت نسبت به رفع ممنوعیت و محدودیت اعمال شده اقدام نماید.
ب. طبق توافق بهعملآمده با مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مبنی بر دریافت تعهدنامه محضری از این استارتآپها و ارائه نماد اعتماد الکترونیکی به ایشان، از آنجا که همه شرکتها تعهدنامه مذکور را به مرکز تحویل دادهاند، بهصورت ویژه و در اسرع وقت نسبت به صدور نماد برای استارتآپها اقدام گردد.
ج. بر اساس ماده ۴ اساسنامه مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، در کارگروه باید سه نفر صاحبنظر در امور تجارت الکترونیکی شرکت داشته باشند که توسط رییس کارگروه تعیین میشوند، حداقل یک نفر از فعالان حوزه فناوری مالی بهعنوان نماینده این بخش در کارگروه حضور داشته باشد تا بهعنوان پل ارتباطی، نظرات و دیدگاههای طرفین را منتقل کند و فعالان فینتک در روند تصمیمسازیهای کلان نقش فعالتری داشته باشند.
د. در پاسخ به دعوت جناب آقای حکیمی، مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی مبنی بر مشارکت و تلاش بیشتر استارتآپهای این حوزه برای دستیابی به یک چارچوب قانونی متناسب در این دوره گذار، حاضران تصمیم گرفتند ضمن به عمل آوردن بیشترین میزان همکاری با نهادهای قانونگذار، با برگزاری جلسات چابک و بررسی الزامات و نیازهای قانونی این حوزه، ضمن بهره گرفتن از تجربیات حوزههای مشابه مانند حوزه تأمین جمعی سرمایه و با مشاوره افراد توانمند در نگارش متون حقوقی و قانونی، پیشنویس جامعی را که دربرگیرنده منافع تمام ذینفعان باشد تهیه و در اسرع وقت به بانک مرکزی ارائه نمایند.
در پایان ضمن همراهی با دغدغههای نهادهای نظارتی و تشکر از همراهی و پاسخگویی مناسب ایشان، شرکتکنندگان جلسه ابراز امیدواری کردند فرصت موجود برای رشد و توسعه فناوری مالی در کشور به درستی دیده و استفاده شود تا در آینده شاهد مشکلات و نگرانیهای اساسیتری چون ورود بازیگران خارجی به این عرصه همانند آنچه در شبکههای اجتماعی رخ داد نباشیم.
یه جوری خبر زدین انگار چه خبر یارو دو روزه سایت زده کلا بیست تا کاربر نداره سایتش بعد میخواد کدوم مشکل رو حل کنه فقط زرین پال در حال حاضر خوب خودشو گرفته که اونم به خاطر فیلترینگ درگاه های بزرگ بوده ، و الان همه رفتن به سمت آرین پال که قبلا پارس پال بوده