میزان تأمین مالی جمعی در ۲ ماه نخست امسال به ۳۱۰۰ میلیارد تومان برای ۱۴۱ طرح رسید

میزان تأمین مالی جمعی در ۲ ماه نخست امسال به ۳۱۰۰ میلیارد تومان برای ۱۴۱ طرح رسید

تأمین مالی جمعی در دو ماه نخست امسال با رشد ۳۹.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به ۳۱۰۰ میلیارد برای ۱۴۱ طرح رسید؛ آماری که نشان می‌دهد استقبال از این شیوه جذب سرمایه از طریق سکوهای دارای مجوز بورس همچنان رو به افزایش است.

به گزارش تسنیم، تامین مالی جمعی روشی است که در آن سرمایه مورد نیاز برای تأمین مالی یک کسب‌وکار از پس‌اندازهای خُرد جمع‌آوری می‌شود. این مشارکت جمعی از طریق سکوهای دارای مجوز تامین مالی جمعی از فرابورس و سازمان بورس و اوراق بهادار انجام می‌گیرد. بر اساس داده‌های آماری مدیریت پژوهش سازمان بورس و اوراق بهادار در ۲ ماه نخست امسال ۳.۱ همت برای ۱۴۱ طرح تامین مالی شده در حالی که در مدت مشابه سال قبل، حدود ۲.۲ همت برای ۱۱۹ طرح تامین مالی شده بود.

آمارها نشان می‌دهد در این مدت، تامین مالی از طریق سکوها در مقایسه با مدت مشابه پارسال از رشد ۳۹.۵ درصدی برخوردار بوده‌ است.

طبق این گزارش، در اردیبهشت‌ماه امسال، حدود ۲.۳ همت برای ۱۱۰ طرح از طریق سکوها تامین مالی شد.

داده‌های آماری از عملکرد سکوهای تامین مالی جمعی، از ابتدای امسال تا پایان اردیبهشت‌ماه ، گویای این است که سکوهای «زیما، ایساتیس کراد و یکتا کراد» به ترتیب با ۴٬۲۳۰ برای ۱۹ طرح، ۴٬۰۱۰ برای ۱۹ طرح و ۲٬۲۸۰ میلیارد ریال برای ۱۱ طرح رتبه‌های اول تا سوم را از حیث ارزش تامین مالی داشته‌اند.

نمایش لینک کوتاه
لینک: https://way2pay.ir/0dhy کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی